泰國

收藏  |  訂閱
30  14.1k

引用:
原帖由 flash3333 於 2018-3-26 02:44 AM 發表 查看引用來源
去HOLLYWOOD
開支VSOP 都係500HKD
成間DISCO 啲女任撩
100%屌到 
多數5-7000泰珠就跟你返去屌天光
我試過飲完一齊返去屌到第日下午先走出左6次
你幾久冇去,100%吊到?
現在女挑客挑到費時开價比你。

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-3 02:18 PM 發表 查看引用來源

v7,妖多过女喎,
你甘大整古呀。
聽聞玩過既人妖(做完變性手術)返唔到轉頭 :smile_04:

Hollywood 或者walking street d gogo bar大把

引用:
原帖由 便便 於 2018-3-1 10:18 AM 發表 查看引用來源
開住wechat 附近的人啦!大把女招呼你!洗鬼自己搵咩!
女條毛,全是妖

師兄,盡量唔好喺WeChat 揾女,好多都喺頭像靚女,上到來喺ladyboy,我friend試左兩次大約泰幣$3,000及泰幣$7,000 都瀬嘢,盡可能去Night Club揾女,如Hollywood 個類,但都要小心,希望有師兄去完回來報吿一下,因為我和friend 11月左右再去

除左Hollywood仲有無其他NC?

我早兩星期先走左轉芭雅 曼谷
住6晚 扑足6晚 返到黎香港都要休息一星期先想扑野
落gogobar 去massage 撩企街 v7搵都有
但個價格都係3000以上(連小費乜差雜費) 過唔過到夜 就要睇閣下既劈價能力啦 
不過咁多晚 最好玩都係v7果個 我個朋友應該中左鵝 但我果個本身都怕怕地 但最後拿左佢ig果d 佢係一個小朋友既母親 所以我好確定佢係雞 唔係鵝黎 仲約好左 9月再去搵佢 沉左船啦我🤣

芭雅:
企街-沿住沙灘邊果條馬路大把
Bar-soi 6,soi7,soi8,soi9 仲有walking street 但食最多女 係walking& soi 6 食用率最高 
V7-周街都係🤣🤣 好多鵝都會話: I am girl, real girl not a ladyboy 
咁佢已經由鴨想變做雞 但又變唔成真正既雞 而佢唔雞唔鴨 咪就係鵝囉😅

引用:
原帖由 polarbearhk 於 2018-5-7 11:22 AM 發表 查看引用來源
除左Hollywood仲有無其他NC?
Hollywood系disco

引用:
原帖由 Ray992121 於 2018-5-11 01:38 AM 發表 查看引用來源
我早兩星期先走左轉芭雅 曼谷
住6晚 扑足6晚 返到黎香港都要休息一星期先想扑野
落gogobar 去massage 撩企街 v7搵都有
但個價格都係3000以上(連小費乜差雜費) 過唔過到夜 就要睇閣下既劈價能力啦 
不過咁多晚 最好玩都係v7果個 我個朋友應該中左鵝 但我果個本身都怕怕地 但最後拿左佢ig果d 佢係一個小朋友既母親 所以我好確定佢係雞 唔係鵝黎 仲約好左 9月再去搵佢  ...
師兄經驗豐富,有乜心得避免中妖呢?

前往最後回覆