泰國

收藏  |  訂閱
30  14.1k

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-3 02:19 PM 發表 查看引用來源

我最平lt试过千三
1300港幣定銖,700-2000我系話港幣

我每次去PATAYA都喜歡住2巷3巷的酒店 ,不會太嘈雜 ,又近浴室...喜歡去6巷酒吧看貨(上次2700B),短聚不過夜是原則 ,沙灘邊及V7的質量無保證 .

Pattaya當然不及Bangkok精彩,在Pattaya可考慮住近海邊的1至5巷, 附近有間大商場,有幾間浴室,也有一整條酒吧街,小弟行了一次係咁俾女非禮,體無完膚,又幾好玩。可坐tuktuk去walking street,  果度gogo bar 餐館林立。

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-3 02:19 PM 發表 查看引用來源

我最平lt试过千三
1300銖过夜,真系十幾年前錢,最近最平2700銖

芭堤雅想帶返酒店st,可以去walking street gogo bar。或者去soi6睇下。
想飲下酒,有d溝女feel可以去Hollywood 
明買明賣快靚正,就去honey1,honey2,好好大浴室戈d

舊年11在gogobar ,女女開價2700B ,最近兩次去都留在曼谷 ,30/8再次向清邁出發

引用:
原帖由 BK4894 於 2018-8-16 21:08 發表 查看引用來源
舊年11在gogobar ,女女開價2700B ,最近兩次去都留在曼谷 ,30/8再次向清邁出發
i am waiting for your Chiang Mai report.
I am going to Chiang Mai on 24/9 to 26/9.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 gutgutss 於 2018-5-4 05:54 PM 發表 查看引用來源
師兄,盡量唔好喺WeChat 揾女,好多都喺頭像靚女,上到來喺ladyboy,我friend試左兩次大約泰幣$3,000及泰幣$7,000 都瀬嘢,盡可能去Night Club揾女,如Hollywood 個類,但都要小心,希望有師兄去完回來報吿一下,因為我和friend 11月左右再去 ...
Ching 我有興趣,可以join一齊去嗎?

師兄,取消左啦,明年去日本玩。

前往最後回覆