日本叫雞包膠

收藏  |  訂閱
12  35.2k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-4-6 01:46 AM 發表 查看引用來源
有無人玩過浴女同你沖涼個d,由頭洗到落腳!

快餐
飛田新地个D
基本上99%系日本妹
好处系大部分受外国人玩
坏处系快餐模式:时间短,普通流程,当然你可以加钟玩耐D但系始终系走快餐服务路线
Soapland
酒店 住宅 上门服务 デリヘリ
日本妹为主 但因为如果你不懂日语
两种结果 : 一系直接答你唔接你生意 一系就有机会安排假日本妹比你 而且于左有机会提高价钱
假日本妹主要都系:台妹,大陆(福建,江浙,东北,朝鲜族),北韩妹,韩国妹有但少D ,泰妹都有D系到。
手推为主,有D做口:呢D唔犯法
做爱:犯法,但当然有好多暗地做交易,不过不懂日语都系个句,系会难D,因为样样野要交涉要倾。

Soaplandソープランド 泡泡浴 全套
就系类似BODY MASSAGE, BJ,ML 全部包晒(澳门D桑拿,以前东莞D桑拿个类野)
好处系有D店专门 摆明受外国人玩 当然要看是哪家店
吉原 有好多家店 集中一两条街  系老牌地区 好多年历史 专门玩Soapland 日本人中都系有高评价可靠之类等等
有平价店 标准店 高级店  = 价钱 女女LEVEL
川崎 个边都有几多Soapland店 但始终东京既 吉原 会 首选  尤其系外国人去 不懂日语者
日本人去玩 价钱系平d 大概10000 YEN几至50000 YEN 就 玩到 平价店 标准店 高级店 按一般黎讲
如果外国人 就变成大概 20000几YEN至80000 YEN  按一般黎讲
仲有点都好 始终日本系 D女唔一定肯接外国人客 所以唔系话唔做生意 只系比较起日本人去玩 外国人选择系少左好多
当然日本D  Soapland 尤其系吉原一带既 信用度系好高 得就得 唔得就唔得 清清楚楚话你知道 唔会带你游花园
大概比率系 :10条女 只有 大概 3条女左右 肯做外国客 入到去自然有人招待你 一般有日本仔或鬼佬黑鬼服务员
顺便知道确认下你系日本人定外国人 甘就知道比MEI你拣 MENU D 价钱亦公开话你知 呢个系日本人价
你地外国人要收另外贵D既价 亦唔会比唔接外国人既女 D PICS 比你拣,会话你知呢条女唔得 边条女OK可以做  
反正服务周到 去个时可以约车接你 7人车 或 日本个D高级TOYOTA 日版商务车 一般附件不太远既地铁站都会接你
走时亦一样 可以送你去附近最多几个站既地铁站或JR站之类

引用:
原帖由 saunter 於 2018-7-12 11:18 AM 發表 查看引用來源
飛田的靚女多,上次找了件四眼的x瘦娜,滑滑好身材,沒想過有av咁既貨色。
在那裡,服務時間短,簡單流程係一般現況。松田吾會再去,貨色差好多。 ...

飛田系玩样 外形系好 又有后生 又系真日本妹
唔系服务流程
但系受外国人玩 所以对大家非常适合
只不过当快餐干玩就OK

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-5-18 04:21 AM 發表 查看引用來源

基本上係福州妹扮日本妹
因爲大阪系福建帮天下
日本人唔會去因一早就知
我点知?因識福建幫
福建妹系多
全世界都多
一直以来福建到处出外漂泊赚钱厉害

但是日本的话
还有 韩国 朝鲜 超多
台湾 大陆(东北,江浙)
全部都不少 哈

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-5 03:30 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄,但飛田松島呢d 個個都識,我相信大家都想睇下其他地方
SOAPLAND ソープランド ~
浴室全套

first choice ① 吉原

Second ② 川崎

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-25 02:40 AM 發表 查看引用來源
千幾銀.... 唔怪得咁多㗎仔係香港叫雞,對佢地黎講,500 一劑簡直超值
ya !
they felt cheap for play / have some fun there lol
HK , PRC . MACAU ..etc.

but THAI something more happier
more cheap and good service
that's why japanese stationed working and living south asia more much much
SHANGHAI - around 80K people
HK - around 25K people
BANGKOK - around 60K people

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-5-31 09:44 AM 發表 查看引用來源

假扮呢樣, 我唔排除, 去旅行住開池袋北口, 朝早出去玩, 行到D 樓上係乜乜學園果D, 都見幾條女落黎
睇後面以為架妹, 四條女傾偈, 講普通話,

除非CHING 日文好勁, 或者條女新到日本, 否則佢唔出聲都難認 ...
ya , sure , have so many PRC/TAIWAN/KOREAN lady stationed for study , working , got married , working in their country company 's branch  there , that's from old days till now days too lol
even go bar , clubbing , 50% get PRC/TAIWAN/KOREAN lady haha
it's normal thing there , especially for tokyo , osaka , nagoya , fukuoka ...etc.

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-7-15 03:27 PM 發表 查看引用來源

即係香港企企咁,你係香港比兩魚屌大媽,飛田比千幾屌av級既女
我之前係飛田屌左件樣身材都爆分既女,皮膚真係滑到呢。拎對手示意我摸佢個胸,仲示意我可以渣大力點,又有笑容。短短半小時,感覺自己係全世界最幸福既男人。總於有番次「這些機會總於是我的」既感覺。 完事後又跌入番日日比老婆嘈既老婆奴既可悲人生。 ...
系啊
对好多人黎讲
飞田个到个种快餐玩法起码比你地玩到
完左个少年AV梦甘咯

其他就一系日语几OK
一系日资工作 尤其做销售既 大把应酬机会去玩
有日人一齐就真系会玩到多D野系日本 这是一定的 日本这国家就是要这样 哈

引用:
原帖由 小小的狼 於 2018-7-20 12:02 AM 發表 查看引用來源
師兄我下年3月會去大阪,我想請教下點去松島新地同飛田新地 係咪夜d去會更好
入去前係咪要先問佢香港人得唔得?
18:00 后开始都OK伽啦 新地个D
唔晒问伽 自然有人会主动同你讲 外国人得唔得

引用:
原帖由 Kiwichan 於 2018-7-23 03:39 PM 發表 查看引用來源
飛田同松島都係大阪,請問各師兄,在東京/橫濱有無類似既?
飛田个种 好少伽
算系 大阪特色甘

東京 最多啦如果讲玩
有系有好多种 只不过如果你系外国人 绝对系少D野可以玩到
同埋比假日本妹你机会大

橫濱既话
去川崎吧
个到 D SOAPLAND 都出名

GOOD LUCK

引用:
原帖由 異型 於 2018-7-22 09:20 PM 發表 查看引用來源
去過飛田,女女級數同av一樣,睇啱就真係要上,行完返轉頭就吾見左了
飛田个D 系靓
因为个到系 玩外形 快餐 但求一射
唔系玩 日本全套服务慢慢黎个D路线

前往最後回覆