上一頁下一頁
發新話題

日本叫雞包膠

收藏  |  訂閱
60  35.1k

多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptgf,出次街收一千夠膽死。都唔知點解咁多柒頭幫襯,做壞個市。

大阪算幾抵玩噶,自己就負責東京呢邊咯

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-3-30 04:48 PM 發表 查看引用來源
多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptg ...
PTGF屌佢乜都唔俾掂夠膽開價500一小時,唔知邊啲含家剷咁都幫襯

感謝您的危險照片!:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-3-30 04:48 PM 發表 查看引用來源

香港ptg ...
要扮客物九易井底之蛙

引用:
原帖由 小你飛刀2017 於 2018-4-4 04:06 PM 發表 查看引用來源

要扮客物九易井底之蛙
搞咁多野扮架妹?不如扮港女做Ptgf, 出次街乜都唔掂得都收一千。
架妹同陸妹都分唔到,叫多d咪有經驗,交學費都要啦

有無人玩過浴女同你沖涼個d,由頭洗到落腳!

引用:
原帖由 ET 於 2018-2-13 04:07 AM 發表 查看引用來源
小弟12月去咗飛田同道頓崛玩泡泡浴,
飛田見到一個超似上原亞衣,
仲著嗰啲日式學生格仔裙,
但上身著冷衫, 睇到係平板IPAD,
所以冇食。

講真, 真係超花多眼亂,
但每次差唔多睇好,
諗 ...
泡泡浴咩價錢

C兄, WELL DONE
我也不識日文, 多年前去名古屋都只可以玩下保健, 體外射, 不能插入射... 不爽囉

言歸正傳, 我覺得識日文另一好處係較易分到係咪大陸妹, 
如老司機有其他生理上能分辨國貨同日貨既方法, 請不吝分享

不過見你沖完到佢沖, 七除八扣, 真係得15分鐘!  時間真係短D.    
我在澳門有場有日本妹, 我要求CHECK 証件, 佢真係比個passport  COPY 我睇.
 不過就要成4000蚊60分鐘.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆