上一頁下一頁
發新話題

日本叫雞包膠

收藏  |  訂閱
60  35.1k

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-3-30 04:48 PM 發表 查看引用來源
多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptgf,出次街收一千夠膽死。都唔知點解咁多柒頭幫襯,做壞個市。 ...
我都同意, D PTGF 以前2K兩次, 而家千尾一次, 重要條女已經老左七年, 都唔知邊位CHING 咁有興趣上熟女

引用:
原帖由 馬交有心人 於 2018-4-29 11:10 PM 發表 查看引用來源
不過見你沖完到佢沖, 七除八扣, 真係得15分鐘!  時間真係短D.   
我在澳門有場有日本妹, 我要求CHECK 証件, 佢真係比個passport  COPY 我睇.
不過就要成4000蚊60分鐘. ...
可能係AV 級數呢?

澳門係咪有得玩 AV 女優? :smile_14::smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-3-30 04:48 PM 發表 查看引用來源
多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptgf,出次街收一千夠膽死。都唔知點解咁多柒頭幫襯,做壞個市。 ...
c兄你有所不知啦, 真係好多大陸妹過去日本話係讀書, 其實係做雞扮架妹架
因為我有個fd過去日本做左幾年黑工, 返黎就返大陸娶左條大陸妹, 話係果時响日本叫雞識嘅

引用:

基本上係福州妹扮日本妹
因爲大阪系福建帮天下
日本人唔會去因一早就知
我点知?因識福建幫

拾年前已經用大陸留學生扮日本妹..
北美州都有,專呃中國人...

引用:

假扮呢樣, 我唔排除, 去旅行住開池袋北口, 朝早出去玩, 行到D 樓上係乜乜學園果D, 都見幾條女落黎
睇後面以為架妹, 四條女傾偈, 講普通話,

除非CHING 日文好勁, 或者條女新到日本, 否則佢唔出聲都難認

飛田的靚女多,上次找了件四眼的x瘦娜,滑滑好身材,沒想過有av咁既貨色。
在那裡,服務時間短,簡單流程係一般現況。松田吾會再去,貨色差好多。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-4-6 01:46 AM 發表 查看引用來源
有無人玩過浴女同你沖涼個d,由頭洗到落腳!

快餐
飛田新地个D
基本上99%系日本妹
好处系大部分受外国人玩
坏处系快餐模式:时间短,普通流程,当然你可以加钟玩耐D但系始终系走快餐服务路线
Soapland
酒店 住宅 上门服务 デリヘリ
日本妹为主 但因为如果你不懂日语
两种结果 : 一系直接答你唔接你生意 一系就有机会安排假日本妹比你 而且于左有机会提高价钱
假日本妹主要都系:台妹,大陆(福建,江浙,东北,朝鲜族),北韩妹,韩国妹有但少D ,泰妹都有D系到。
手推为主,有D做口:呢D唔犯法
做爱:犯法,但当然有好多暗地做交易,不过不懂日语都系个句,系会难D,因为样样野要交涉要倾。

Soaplandソープランド 泡泡浴 全套
就系类似BODY MASSAGE, BJ,ML 全部包晒(澳门D桑拿,以前东莞D桑拿个类野)
好处系有D店专门 摆明受外国人玩 当然要看是哪家店
吉原 有好多家店 集中一两条街  系老牌地区 好多年历史 专门玩Soapland 日本人中都系有高评价可靠之类等等
有平价店 标准店 高级店  = 价钱 女女LEVEL
川崎 个边都有几多Soapland店 但始终东京既 吉原 会 首选  尤其系外国人去 不懂日语者
日本人去玩 价钱系平d 大概10000 YEN几至50000 YEN 就 玩到 平价店 标准店 高级店 按一般黎讲
如果外国人 就变成大概 20000几YEN至80000 YEN  按一般黎讲
仲有点都好 始终日本系 D女唔一定肯接外国人客 所以唔系话唔做生意 只系比较起日本人去玩 外国人选择系少左好多
当然日本D  Soapland 尤其系吉原一带既 信用度系好高 得就得 唔得就唔得 清清楚楚话你知道 唔会带你游花园
大概比率系 :10条女 只有 大概 3条女左右 肯做外国客 入到去自然有人招待你 一般有日本仔或鬼佬黑鬼服务员
顺便知道确认下你系日本人定外国人 甘就知道比MEI你拣 MENU D 价钱亦公开话你知 呢个系日本人价
你地外国人要收另外贵D既价 亦唔会比唔接外国人既女 D PICS 比你拣,会话你知呢条女唔得 边条女OK可以做  
反正服务周到 去个时可以约车接你 7人车 或 日本个D高级TOYOTA 日版商务车 一般附件不太远既地铁站都会接你
走时亦一样 可以送你去附近最多几个站既地铁站或JR站之类

引用:
原帖由 saunter 於 2018-7-12 11:18 AM 發表 查看引用來源
飛田的靚女多,上次找了件四眼的x瘦娜,滑滑好身材,沒想過有av咁既貨色。
在那裡,服務時間短,簡單流程係一般現況。松田吾會再去,貨色差好多。 ...

飛田系玩样 外形系好 又有后生 又系真日本妹
唔系服务流程
但系受外国人玩 所以对大家非常适合
只不过当快餐干玩就OK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆