上一頁下一頁
發新話題

日本叫雞包膠

收藏  |  訂閱
60  35.1k

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-5-18 04:21 AM 發表 查看引用來源

基本上係福州妹扮日本妹
因爲大阪系福建帮天下
日本人唔會去因一早就知
我点知?因識福建幫
福建妹系多
全世界都多
一直以来福建到处出外漂泊赚钱厉害

但是日本的话
还有 韩国 朝鲜 超多
台湾 大陆(东北,江浙)
全部都不少 哈

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-5 03:30 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄,但飛田松島呢d 個個都識,我相信大家都想睇下其他地方
SOAPLAND ソープランド ~
浴室全套

first choice ① 吉原

Second ② 川崎

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-25 02:40 AM 發表 查看引用來源
千幾銀.... 唔怪得咁多㗎仔係香港叫雞,對佢地黎講,500 一劑簡直超值
ya !
they felt cheap for play / have some fun there lol
HK , PRC . MACAU ..etc.

but THAI something more happier
more cheap and good service
that's why japanese stationed working and living south asia more much much
SHANGHAI - around 80K people
HK - around 25K people
BANGKOK - around 60K people

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-5-31 09:44 AM 發表 查看引用來源

假扮呢樣, 我唔排除, 去旅行住開池袋北口, 朝早出去玩, 行到D 樓上係乜乜學園果D, 都見幾條女落黎
睇後面以為架妹, 四條女傾偈, 講普通話,

除非CHING 日文好勁, 或者條女新到日本, 否則佢唔出聲都難認 ...
ya , sure , have so many PRC/TAIWAN/KOREAN lady stationed for study , working , got married , working in their country company 's branch  there , that's from old days till now days too lol
even go bar , clubbing , 50% get PRC/TAIWAN/KOREAN lady haha
it's normal thing there , especially for tokyo , osaka , nagoya , fukuoka ...etc.

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-14 03:03 PM 發表 查看引用來源

飛田系玩样 外形系好 又有后生 又系真日本妹
唔系服务流程
但系受外国人玩 所以对大家非常适合
只不过当快餐干玩就OK
即係香港企企咁,你係香港比兩魚屌大媽,飛田比千幾屌av級既女
我之前係飛田屌左件樣身材都爆分既女,皮膚真係滑到呢。拎對手示意我摸佢個胸,仲示意我可以渣大力點,又有笑容。短短半小時,感覺自己係全世界最幸福既男人。總於有番次「這些機會總於是我的」既感覺。 完事後又跌入番日日比老婆嘈既老婆奴既可悲人生。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-7-15 03:27 PM 發表 查看引用來源

即係香港企企咁,你係香港比兩魚屌大媽,飛田比千幾屌av級既女
我之前係飛田屌左件樣身材都爆分既女,皮膚真係滑到呢。拎對手示意我摸佢個胸,仲示意我可以渣大力點,又有笑容。短短半小時,感覺自己係全世界最幸福既男人。總於有番次「這些機會總於是我的」既感覺。 完事後又跌入番日日比老婆嘈既老婆奴既可悲人生。 ...
系啊
对好多人黎讲
飞田个到个种快餐玩法起码比你地玩到
完左个少年AV梦甘咯

其他就一系日语几OK
一系日资工作 尤其做销售既 大把应酬机会去玩
有日人一齐就真系会玩到多D野系日本 这是一定的 日本这国家就是要这样 哈

師兄我下年3月會去大阪,我想請教下點去松島新地同飛田新地 係咪夜d去會更好
入去前係咪要先問佢香港人得唔得?

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-14 02:58 PM 發表 查看引用來源

快餐
飛田新地个D
基本上99%系日本妹
好处系大部分受外国人玩
坏处系快餐模式:时间短,普通流程,当然你可以加钟玩耐D但系始终系走快餐服务路线
Soapland
酒店 住宅 上门服务 デリヘリ
日本妹为主 但因为如果你不懂日语
两种结果 : 一系直接答你唔接你生意 一系就有机会安排假日本妹比你 而且于左有机会提高价钱
假日本妹主要都系:台妹,大陆(福建 ...
:smile_40:師兄很熟悉啊

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-16 11:02 AM 發表 查看引用來源

系啊
对好多人黎讲
飞田个到个种快餐玩法起码比你地玩到
完左个少年AV梦甘咯

其他就一系日语几OK
一系日资工作 尤其做销售既 大把应酬机会去玩
有日人一齐就真系会玩到多D野系日本 这是一定的 日本这国家就是要这样 哈 ...
有個地方食到架妹,仲要好撚正既架妹,新地算係男性,特別係我依d由細睇住川島,松島,蒼并老師大既港毒男既天堂。
Soapland 我都想試,好似av咁同條女肌膚零距離。但如果要比貴幾陪價錢條女仲要樣衰左,咁我情願留番新地場玩算,玩番幾轉食多幾轉靚女仲好。我上次去大阪都食左三件。其中一件之前講左,另一件就大波妹,但就cool d,笑容無乜。最後一個又係皮膚白滑靚女,身材一流,最後按住佢個頭隔袋口爆。

成日聽0個d上門女,又咩無本番又貴咁,都係新地算吧啦。

其實我反而想試下sm,搵條女奴玩下,之前睇案內人介紹過sm網站,好似幾好玩 ,可適我唔係日本人。

日本貨就是日本貨 大陸貨無可比擬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆