上一頁下一頁
發新話題

日本叫雞包膠

收藏  |  訂閱
60  35.0k

引用:
原帖由 cmastudent 於 2018-1-22 11:54 PM 發表 查看引用來源
戴定頭盔先
以下內容為個人真實經歷,不是鱔稿或吹出黎,而內容有強烈的個人感覺...
小弟剛剛從大及回港,去左一個星期,而最近大阪既飛田新地咁出名,而小弟又住係附近,咁一定要去潮聖下…

係飛田新地,只係用一個參觀見識既心態去行,但行完確實有心動,但因為遊客太多(特 ...
唔係架妹!:smile_30:

去過飛田,女女級數同av一樣,睇啱就真係要上,行完返轉頭就吾見左了

飛田同松島都係大阪,請問各師兄,在東京/橫濱有無類似既?

引用:
原帖由 小小的狼 於 2018-7-20 12:02 AM 發表 查看引用來源
師兄我下年3月會去大阪,我想請教下點去松島新地同飛田新地 係咪夜d去會更好
入去前係咪要先問佢香港人得唔得?
18:00 后开始都OK伽啦 新地个D
唔晒问伽 自然有人会主动同你讲 外国人得唔得

引用:
原帖由 Kiwichan 於 2018-7-23 03:39 PM 發表 查看引用來源
飛田同松島都係大阪,請問各師兄,在東京/橫濱有無類似既?
飛田个种 好少伽
算系 大阪特色甘

東京 最多啦如果讲玩
有系有好多种 只不过如果你系外国人 绝对系少D野可以玩到
同埋比假日本妹你机会大

橫濱既话
去川崎吧
个到 D SOAPLAND 都出名

GOOD LUCK

引用:
原帖由 異型 於 2018-7-22 09:20 PM 發表 查看引用來源
去過飛田,女女級數同av一樣,睇啱就真係要上,行完返轉頭就吾見左了
飛田个D 系靓
因为个到系 玩外形 快餐 但求一射
唔系玩 日本全套服务慢慢黎个D路线

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-7-21 12:48 AM 發表 查看引用來源

有個地方食到架妹,仲要好撚正既架妹,新地算係男性,特別係我依d由細睇住川島,松島,蒼并老師大既港毒男既天堂。
Soapland 我都想試,好似av咁同條女肌膚零距離。但如果要比貴幾陪價錢條女仲要樣衰左,咁我情願留番新地場玩算,玩番幾轉食多幾轉靚女仲好。我上次去大阪都食左三件。其中一件之前講左,另一件就大波妹,但就cool d,笑容無乜。最後一個又係皮膚白滑靚女,身材一流,最後按住佢個 ...
新地 绝对适合 外貌协会 方便快捷 重点系好多都受 外国人玩

SOAPLAND因为受外国人玩既店少D 有系有 又唔会出蛊惑 例如 吉原 川崎 个带个D店
尤其 高级店 D女都好正 贵D但值 因为不是快餐 好撚正既架妹同你做全套 慢慢黎个种 唔爽就奇
只可惜相比日本人去 他们可以玩任何店任何女 自然全部女都可以拣得玩得
外国人只可以系个剩余肯做外国客既女到拣 当然又唔会好猪个D都比你拣既
正常你感受到AV里面泡泡浴日式全套好服务 个FEEL都唔会差得去边 拉晕反甘咯

不过 如果你系好外貌 服务一般无所谓 新地适合D既 D女卖样貌多 系多靓女D个到
SOAPLAND高级店D女都好正 不过10间得一两间可以比外国人玩 见唔晒所有正妹

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-7-21 12:48 AM 發表 查看引用來源

有個地方食到架妹,仲要好撚正既架妹,新地算係男性,特別係我依d由細睇住川島,松島,蒼并老師大既港毒男既天堂。
Soapland 我都想試,好似av咁同條女肌膚零距離。但如果要比貴幾陪價錢條女仲要樣衰左,咁我情願留番新地場玩算,玩番幾轉食多幾轉靚女仲好。我上次去大阪都食左三件。其中一件之前講左,另一件就大波妹,但就cool d,笑容無乜。最後一個又係皮膚白滑靚女,身材一流,最後按住佢個 ...
sm,搵條女奴个挺
例如:主题房系地铁车厢 真系有地铁声 有D镇动 有条女系到演戏 扮唔比你搞 其实系一步一步比你搞到最后
          比个HOLE你梯女自慰 或 一男一女做爱  你个边有纸巾比你打J用
          趴洛下格 上面透明树胶 梯条女小便大便 当然D野唔会掂到你 但系你眼前面前咯。。。另类野 唔知有无 可能有受外国人玩 不过一定非常少。。。
静梯其他好多地方本身已经唔受外国人玩多 可能以后会慢慢多D 始终要生意 日本经济好唔掂好多年。。。

如果有机会 一定试

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-31 11:17 AM 發表 查看引用來源

sm,搵條女奴个挺
例如:主题房系地铁车厢 真系有地铁声 有D镇动 有条女系到演戏 扮唔比你搞 其实系一步一步比你搞到最后
          比个HOLE你梯女自慰 或 一男一女做爱  你个边有纸巾比你打J用
          趴洛下格 上面透明树胶 梯条女小便大便 当然D野唔会掂到你 但系你眼前面前咯。。。另类野 唔知有无 可能有受外国人玩 不过一定非常少。。。
静梯其他好多 ...
有錢搵我唔信佢唔搵,好似以前架妹一定唔做外國人生意特別係中國人,家下咪死死地氣“請屌鳩我啦!". 我就好想好似AV 搵條女奴當狗咁比我玩.

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-7-31 01:38 PM 發表 查看引用來源

有錢搵我唔信佢唔搵,好似以前架妹一定唔做外國人生意特別係中國人,家下咪死死地氣“請屌鳩我啦!". 我就好想好似AV 搵條女奴當狗咁比我玩.
所以要慢慢变 不会快 日本民族是有点特别 尤其执着 会看到接受外面的程度 非常的慢
能接受那些 新地很多 但新地只占日本整体的少部分 所以大部分色情工作者 会发现还是对外很抗拒
沟女介女结婚又不一样 没那么严重 好多修成正果 一直以来都不少 哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆