日本叫雞包膠

收藏  |  訂閱
4  35.1k

多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptgf,出次街收一千夠膽死。都唔知點解咁多柒頭幫襯,做壞個市。

引用:
原帖由 小你飛刀2017 於 2018-4-4 04:06 PM 發表 查看引用來源

要扮客物九易井底之蛙
搞咁多野扮架妹?不如扮港女做Ptgf, 出次街乜都唔掂得都收一千。
架妹同陸妹都分唔到,叫多d咪有經驗,交學費都要啦

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-14 03:03 PM 發表 查看引用來源

飛田系玩样 外形系好 又有后生 又系真日本妹
唔系服务流程
但系受外国人玩 所以对大家非常适合
只不过当快餐干玩就OK
即係香港企企咁,你係香港比兩魚屌大媽,飛田比千幾屌av級既女
我之前係飛田屌左件樣身材都爆分既女,皮膚真係滑到呢。拎對手示意我摸佢個胸,仲示意我可以渣大力點,又有笑容。短短半小時,感覺自己係全世界最幸福既男人。總於有番次「這些機會總於是我的」既感覺。 完事後又跌入番日日比老婆嘈既老婆奴既可悲人生。

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-16 11:02 AM 發表 查看引用來源

系啊
对好多人黎讲
飞田个到个种快餐玩法起码比你地玩到
完左个少年AV梦甘咯

其他就一系日语几OK
一系日资工作 尤其做销售既 大把应酬机会去玩
有日人一齐就真系会玩到多D野系日本 这是一定的 日本这国家就是要这样 哈 ...
有個地方食到架妹,仲要好撚正既架妹,新地算係男性,特別係我依d由細睇住川島,松島,蒼并老師大既港毒男既天堂。
Soapland 我都想試,好似av咁同條女肌膚零距離。但如果要比貴幾陪價錢條女仲要樣衰左,咁我情願留番新地場玩算,玩番幾轉食多幾轉靚女仲好。我上次去大阪都食左三件。其中一件之前講左,另一件就大波妹,但就cool d,笑容無乜。最後一個又係皮膚白滑靚女,身材一流,最後按住佢個頭隔袋口爆。

成日聽0個d上門女,又咩無本番又貴咁,都係新地算吧啦。

其實我反而想試下sm,搵條女奴玩下,之前睇案內人介紹過sm網站,好似幾好玩 ,可適我唔係日本人。

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-31 11:17 AM 發表 查看引用來源

sm,搵條女奴个挺
例如:主题房系地铁车厢 真系有地铁声 有D镇动 有条女系到演戏 扮唔比你搞 其实系一步一步比你搞到最后
          比个HOLE你梯女自慰 或 一男一女做爱  你个边有纸巾比你打J用
          趴洛下格 上面透明树胶 梯条女小便大便 当然D野唔会掂到你 但系你眼前面前咯。。。另类野 唔知有无 可能有受外国人玩 不过一定非常少。。。
静梯其他好多 ...
有錢搵我唔信佢唔搵,好似以前架妹一定唔做外國人生意特別係中國人,家下咪死死地氣“請屌鳩我啦!". 我就好想好似AV 搵條女奴當狗咁比我玩.

前往最後回覆