上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.7k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-26 10:45 AM 發表 查看引用來源

尼版都有嬲嬲我從來都覺得好奇妙 不過無傷大雅,你唔講我都唔知 蚊應該係尼隻,又係唔會太主動嗰隻,返工好唔定時,雖然講起都成年幾前,佢着件貼身紅色一件頭,腳踏高跟鞋,記憶至今難忘 ...
紅色一件頭加高踭鞋咁正?!真係唔知除唔除佢衫好了。

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-6-27 10:49 AM 發表 查看引用來源

百萬好興玩呢味
預左佢啦,係西記入面邊有真話架?😄

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-6-29 05:20 AM 發表 查看引用來源

嘩。。四十路五十路咁講。。會路唔會想嘔
我細佬就想嘔  XDDD

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-7-10 11:40 AM 發表 查看引用來源
始终都要去一次,撞吾到隻蚊個名,来件配方2號
看身形不喜歡,厚肉大骨架
聞下有無口氣,佢車埋来尚可接受,條脷好粗大似同男人打車輪,又肉緊鑽耳仔,40路性格開朗玩得口技一流,但我不想摸她,假波皮膚粗糙大件好似撫摸肥佬
入門口見到收銀中女幾好 ...
有個帶位中女都唔錯,可惜唔坐枱。

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-7-10 11:40 AM 發表 查看引用來源
始终都要去一次,撞吾到隻蚊個名,来件配方2號
看身形不喜歡,厚肉大骨架
聞下有無口氣,佢車埋来尚可接受,條脷好粗大似同男人打車輪,又肉緊鑽耳仔,40路性格開朗玩得口技一流,但我不想摸她,假波皮膚粗糙大件好似撫摸肥佬
入門口見到收銀中女幾好 ...
配方2號會唔會真係肥佬一名呢?😂

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-7-10 12:14 PM 發表 查看引用來源

熟女俱樂部末期有幸去過一次,只是300,性價比高過西記好多
西記吸引之處係黑麻麻可以更放鬆,我不環吹口爆係咪不值呢
俱樂部個阿蘭,佢帶我上樓開波,係後面睇佢,短裙仔加對高踭鞋,個大屎忽扭下扭下,火都黎埋。

引用:
原帖由 hk450 於 2019-7-10 02:34 PM 發表 查看引用來源

咁應該搵蚊仔定阿蚊。
近日全城搵蚊 😂

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-7-11 06:36 PM 發表 查看引用來源

可惜執左呀,個次咁啱在門口她刚返工,高瘦型,帶我上高層,獨立房浴室冲涼都玩左好耐。她説每天從深圳過來,有留電話,無儲存不記得了
樓上最唔好無窗簾,好光,無乜feel.

佢住深圳咩?有晚十一點幾call 佢開波,佢又得喎。

上星期輪牌silver, 服務一如其他西施,個六十分鐘任你玩。中段到我主動,silver 話之前飲得多水,要去一去廁所。返黎一模佢隻鮑,搽晒ky. 無所謂,我唔好奶西,亦都諒解,日日接咁多客,邊有咁多水呢?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-7-31 12:56 PM 發表 查看引用來源

應該開,我有次出嚟剛掛,裏面都無動靜:smile_34:
原本諗住今日到西記出勤,點知突然八號,偷跳計劃失敗。😫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆