上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.7k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-7-31 01:00 PM 發表 查看引用來源

反而好多時埋嚟已經濕,我會叫佢抹咗佢,從乾玩番到濕,咁先過癮 從來未試過半場要加添加劑
由乾玩到濕晒,真係好有成功感。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-7-31 02:58 PM 發表 查看引用來源

點會一開始就採鑛 起碼四五個字後卒到佢慶掃到微濕,再循步漸進逐節入啦:smile_34:
C兄識玩。👍🏻

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-7-31 02:34 PM 發表 查看引用來源

大部份西施未查KY喺唔会比你挖西,濑西就唔知。
摸鮑摸得耐,有D會主動叫你瀨下佢隻西。不過我當聽唔到,費事同西施有太多體液交流。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-7-31 02:34 PM 發表 查看引用來源

半小時前經過照常營業
經過又唔入去飲支可樂?😄

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-8-4 06:18 PM 發表 查看引用來源
停左一排無去西記,呢排對廿幾歲有興趣
有乜好介紹?

引用:
原帖由 klngal 於 2019-9-1 03:05 PM 發表 查看引用來源
分別係由弓記行落街碰到細侄重可以話探完朋友。西記一行出嚟就論盡啲,不過以前我就前門入,後門走,但就要靠右行兼目不左視。
點解後門出黎要靠右行同目不左視呢?

引用:
原帖由 klngal 於 2019-9-2 09:27 PM 發表 查看引用來源
因去後門要穿過小姐休息室,西妖全部坐哂喺左邊,當年重係用大光管。出咗後門就無有怕喇,通常晏晝只會有一兩個人喺隔離左右洗碗。
你有冇望過入去小姐房?可以形容一下嗎?哈哈!

最近係西記食左chef lemon 個妺。技巧就麻麻,但對波幾大同墮手。鐘意玩波既C兄可以試下。不過我鐘意淫亂,下次都係㨂番D老妖穩陣D。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-9-3 11:55 PM 發表 查看引用來源

技巧嘅嘢,熟能生巧,分別係佢有無順得人,有啲新女繃緊個身,左縮右縮,尼啲琢極都唔會成器:smile_27: 反過來,雖然技巧生澀,但仍盡量迎合嘅,一兩個月後,自然會另眼相看 阿賢個女,屬於邊種? ...
阿賢個女,祖籍順德,屬聽教聽話既,只待一衆c兄開發。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆