上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.7k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-3-16 02:44 PM 發表 查看引用來源

西記都有後生?師兄應該話無咁老
有次去西記,西經問我想玩乜女,我隨口話:大波,同後生D。點知西經好認真咁答我:老細,我地D度玩服務架,無後生既。

引用:
原帖由 dominic882005 於 2018-3-22 11:46 AM 發表 查看引用來源
好耐冇去西記,早兩日上去叫大班介紹,要陀地大波,果然來左件陀地,40路,大波小腩白淨,先來一個口爆,再來一招觀音坐蓮,埋单連贴士6条紅衫魚一·_!
一D鄉音都無?

引用:
原帖由 alanyam66998 於 2018-3-23 12:51 AM 發表 查看引用來源

她來自廣東咪冇鄉音
廣州音一聽就聽得出,同香港音唔同

之前有次西施同我都除清光,我一路玩一路飲啤酒。啤酒利尿,無幾耐尿急,黑麻麻要著番衫褲好煩,於是我就光脫脫就咁踩住對鞋去廁所。玩咁耐西記第一次係咁😄

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
去西記我都係輪牌多,我去得唔密。每次坐新女過引D。

近年我已唔去1仔。係幾過月前有晚飲完酒鳩痕求其入左檔1仔。開門見著左件魚網衫諗住都好玩啦,點知lin 又唔奶,西又無得摸,想chop 硬我就入,心知中撚左伏。求其叫佢幫我打個飛算撚數。西記?次次同西施玩到水乳交融,high 住黎射,可能我一向鐘意熟女,年紀大少少我都岩。

引用:
原帖由 billyso544 於 2018-5-24 04:34 PM 發表 查看引用來源

我係個種好被動,唔係好猴禽個啲。
有無同樣呢類人去玩?
會唔會好無引?
你被動時西施會主動啦。全程唔郁都得架

引用:
原帖由 imccddck 於 2018-5-29 11:29 AM 發表 查看引用來源
六十幾歲的老友記受吾受得咁刺激!😵😲😘😍😆
玩完包你後生廿年

引用:
原帖由 achilies2016 於 2018-6-4 06:34 PM 發表 查看引用來源
夜晚少啲正野,通常正啲既都返早班
同埋夜晚唱K 好影響
不敢苟同。我夜晚都食到好野,而且客少D,D女更専心同你慢慢玩。

引用:
原帖由 achilies2016 於 2018-6-6 01:12 PM 發表 查看引用來源

Ching 夜晚有咩推介?
我去得唔密,玩過的都走左。你大可以試下輪牌。我食幾件好玩都是輪牌而已。

引用:
原帖由 t006kk 於 2018-6-11 11:14 AM 發表 查看引用來源

有冇師兄去過皇宮?
入面黑過皇宮。玩法一樣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆