上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.7k

西記帖又熱鬧起來了

引用:
原帖由 TAT0493 於 2018-7-10 09:59 PM 發表 查看引用來源
自從標叔無再提俱樂部,都靜晒,原來仲有咁多師兄去。懷念以前酒樓亞蘭。
阿蘭我都執過佢兩劑。有一劑上樓上攪,佢著住短裙仔,上樓梯時個屎忽摟下摟下,好想即刻正法佢!

引用:
原帖由 newbc 於 2018-7-17 04:21 PM 發表 查看引用來源
成日都想一試西妖,但又驚中招,如果去只係起飛會唔會俾西妖笑?
一張大牛去起飛又好似唔多值,你地通常點玩?
我次次去都係玩到西施出晒水之後,叫佢地同我打飛。等佢地半天吊都過引!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-17 02:24 PM 發表 查看引用來源

我一個月前去過,好似兩魚六左右加二十,唔知一個鐘計算大家係咪理解唔一樣,我都唔肯定係十個字定十二個字,我就一般十個字埋單,多好少好,放低五舊:smile_34:。比起成記,你提出西記相對貴,事實如此,但講夠激,特別係西記派彩(成記我往往要食飯盒:smile_27,個個全新體驗(其實我會問邊個得閒,坐過嘅儘量唔番單),係咁意問吓波路肥瘦,就完全唔多知來者何人,黑黑地咪埋眼要點就點,總會心想事 ...
除左以前既唯唯,一般搵過的女我都好少再番叫,黑麻麻加新鮮感先好玩!唯唯對波實在太正,大,軟熟但不墮,超好渣。可惜佢比我既電話唔見左。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-17 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁你家用要俾幾多
照比兩舊。西施除晒衫任我玩,任我摸,係我唔想開大啫。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-17 06:42 PM 發表 查看引用來源

真人真事,好幾年前,炳文兄西班牙測量報告前後
去完西記,出去埋單,有個恤衫師兄又係要走,埋單,話帶唔夠錢,膽粗粗開聲問小弟度住4舊,話一齊出去地鐵痕生㩒返俾我,江湖救急,小弟義不容辭,更何況係西友
一齊去地鐵路上當然要交流下 (唔係交溝) 佢猛話唔好意思玩到過曬籠,埋單一計至知帶唔夠銀兩
人係好奇就當然打聽下點玩法
佢先坐A,環屌左 (300),A 介紹好姐妹 B,佢未夠喉照上,坐 ...
哈,我都試過係西記玩到不知時日。個晚十點幾入去,遇岩件西施幾好玩,又肯陪我飲啤酒,於是邊飲邊玩。大家脫過清光,西施搞下我,我又摸下佢,互有攻守,杯上杯落。高潮一過,再睇錶已經兩點幾,即係不知不覺坐左三四粒鐘!無諗過玩咁耐,荷包唔夠錢比,要西經押我去恒生㯲錢。

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 03:08 PM 發表 查看引用來源

有,上次食過一件天后級陀地,不過得個胸係天后級,口技非常一般,完全冇回頭嘅需要

咩係天后級?鄭秀文咪係實力派天后囉
D個天后係咪返夜場既?如果係我都食過。我無叫佢用口,所以唔知佢口技點。但好少遇到正宗陀地,大家傾得好岩嘴形,同聲同氣,好正!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-21 12:07 PM 發表 查看引用來源
我早午去,西經有得我揀,win 哥提過嘅大雨非蛾,任太,孖寶:smile_27: ,懵撚同唔難拎。本來天濕濕都想試吓豪乳非蛾,但唔難拎開過幾次名都忙緊,點佢睇吓為乜咁旺場。一嚟帶波撞人不在話下,一探下路成手濕哂。即刻停手話唔該抹乾淨啲雪花膏,我叫佢放心,我有信心包佢唔使用,佢又真係即刻凈身:smile_34: 之後過程不敘,果然天然勝人工,十分鐘後已然水源充足,唔難拎係算大波,唔怕揸唔怕啜,有腩中 ...
咁爆就唔好玩了,西施實想儘快KO做下轉生意

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-25 10:14 AM 發表 查看引用來源

係追魂whats鴨, 但都已經夠死:smile_42::smile_42:
老虎坐格黎彈個whats鴨通知出黎都幾係野, 熄左通知又唔方便
所以個陣要block左佢以保自己安全
一次意外足以致命不可一, 不可再 ...
講開老虎。有晚鳩痕,咁岩老虎一早話眼訓。淫心起,等佢訓左,即刻飛的去西記。計劃係:的士來回半個鐘,西記玩一個鐘,前後個半鐘,神不知鬼不覺!平時我戒左煙,但係西記忍唔住又煙又啤酒,好不快活。點知玩完返屋企一開大門,估唔到老虎竟然企係門口,佢問我夜麻麻去邊。嚇能到彈起!好彩我仲扮到鎮定,神經反射諗個籍口,話:落去宵夜,間鋪頭有波睇...

.....當時成身煙味,好彩老虎無為意。我即去沖涼換晒D衫!成功過骨!😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆