西記

收藏  |  訂閱
12  376.9k

引用:
原帖由 halogen_shell 於 2018-3-2 02:10 PM 發表 查看引用來源

你唔驚愛滋椰菜梅毒淋病非淋疱疹滴蟲唔代表你好勇敢好X有用,正Kai 仔
如果我中出一星期后報告話好X爽, 你会考慮試吓, 定係继续淨睇報告???!!!

引用:
原帖由 xyz56789 於 2018-6-14 02:20 PM 發表 查看引用來源
去西記最怕整污條衭,有時除咗跌落地~,同埋張可能有虱嘅沙發,有去開嘅師兄用咩方法處理?
好心末去過, 但淨係用消費者心態去諗嘢啦, 人地打開門做生意, 一定擔心啲虱多過你囉!!!

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 03:14 PM 發表 查看引用來源

男人始終鍾意新鮮, 食多左又想轉新鮮野, 中得多伏又想點名求穩定
百份之二百G虫(當然有我份)心態

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2018-8-4 10:42 AM 發表 查看引用來源
其實啲西施有無格嚟組既薯片咁靚
依度好X多人話片妹唔靚, 但都仲係好多人不停地講同問...
如果西施個樣得啲啲, 你覺得係西記遇到嘅机会有幾高???
在西記, 除視覺上最好用多少少想像力外, 其他部份一般都滿足到大部份麻甩佬嘅要求...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 wujohn903 於 2019-1-17 09:02 AM 發表 查看引用來源

海X, 見光場...女幾正
敢就要去見識吓啦 :smile_35:

我上次去係舊年夏天, 著短褲, 所以外內兩褲除哂放櫈面, 方便波2食旦及毒龍...
但細佬唔夠大  洞感不足, 最後手打加口爆... :smile_46:

今午若一時三刻到達, 求2正忙, 便先來十百十百, 囗技唔錯, 但好想再找求2, 所以十百十百吹到差唔多, 就叫佢落鈡及找來求2, 佢一坐底便直奔主題, 口手并用, 好快出米青, 再小坐一陣... 埋數: 200 x 2 加鈡錢: 300多嚸嚸... 敢就出一篤, 還可以...

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-7-4 11:18 AM 發表 查看引用來源
話說大家有冇比西施扮環保既經驗呢?
大家都知道西施笠膠技術高超, 食腸時用口推膠入去
我又唔係太想開名, 因唔係100%肯定, 雖然都有7,8成
我就此用A囡B囡形容一下:

我係A囡半熟客, 初時笠膠, 熟了D環保, 對上一次做野時
我感受到食腸間既停頓, 再擬似用手放膠用口推進
此時我問A, 你幫我笠膠? A否認, 我係咁依借故輕碰一下細佬根部摸唔到有圈
冇成支細佬摸晒,  ...
人哋練些小秘技, 都係搵食啫... 若發生在小弟身上, 亦會同師兄一樣反應, 通常唔會有下次!
若有下次, 事先一定問得好清楚...

前往最後回覆