上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
131  376.6k

引用:
原帖由 manman27 於 22/5/2018 06:59 PM 發表 查看引用來源

C兄!咁即係点玩?
坐一粒钟300,扑一Q200 !

引用:
原帖由 billyso544 於 23/5/2018 11:06 PM 發表 查看引用來源
睇呢個版講西記咁多,又話淫民必試。
其實多數去是啲叔伯去?
有無廿幾三十歲去過?
我三十頭無去過。
去試一次啦...
唔試过又唔會領會到果種过引知味
黑媽媽好多范冰冰,李冰冰㗎!

引用:
原帖由 billyso544 於 24/5/2018 07:59 AM 發表 查看引用來源
有無人未去過想去睇下?
想去的幾大年紀?講黎聽下?
18-80歲都有...

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 24/5/2018 10:07 AM 發表 查看引用來源
三十幾度,冇涼冲,環吹?! 好難想像係咩境況! 😂
就地就喺咁玩啦...
有錢你鐘意可以買鈡去维記,沖涼沖到甩皮都得...
不過夏惠姨咁靚,出街會引起哄動喎....!

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 24/5/2018 11:17 AM 發表 查看引用來源

有冇人試過出咗門口彈鐘?😂😂
埋咗單比晒錢,你彈钟,歡迎啦..
我諗西施都要比...

引用:
原帖由 ScoutDant 於 25/5/2018 01:10 AM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
可以出書...巨细无遺...G蟲明燈..
.

我呢輪都喺玩雙飛...
上星期先叫雙熟坐玩ㄧ陣就叫佢介紹老友ㄧ齊玩,樣真喺唔喺好知点,求其女人ㄧ個,見到就要佢除衫比我揸一輪波先,都幾大波就叫佢先攞濕纸巾沫亁浄對波比我咬住..
老相好跪地吹蕭(蕭后番生),ㄧ路吹我就一路咬Lin,條女鬼殺咁嘈,我关人引事佢越大聲我就越肉緊..终於爆漿...
派彩二舊比條大波先走,ㄧ粒钟埋單四佰八拾幾,散纸唔要,比多廿皮大班..赲过開工打道回家。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 28/5/2018 12:00 AM 發表 查看引用來源

老實講,我唔會客氣,實行認自己係資深西友 唔怕講,以前尼度本天書亦係我組織 個帖日日爆錶,有聊天 hello, 更多資訊交流,只不過以前個可洛英話我亂寫賣廣告,同佢吵幾句後,我同上面講法一樣,你話我當時成班老友作內容,咁你去過未先?佢無言,結果戶口禁終生:smile_34:
今時今日,起碼十幾廿年後,人又老,錢又無,射又早,一兩個月都未必去西記一次,去到成日派彩,所以叫我介紹,分 ...
深表同情.....心同感受...

個個都要打井,西施唔自製井水死得啦...乾挖會爛㗎..

引用:
原帖由 federer_man 於 4/6/2018 08:34 AM 發表 查看引用來源

不敢苟同。我夜晚都食到好野,而且客少D,D女更専心同你慢慢玩。
好多老公返咗工就出來,拾点就有女返C9更,六点前有批收工去買餸番屋企煮飯....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆