上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  376.6k

多谢C兄详细報導

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
入嚟問仲坐唔坐多個,唔坐埋單,慣例係留二十隻蚊貼士俾西經。家用兩魚就埋單前後直接俾西施。
即是總計两魚十两草費用?咁上面有c兄話鐘錢三魚十1q2魚=五魚。邊個為準呢?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
Ching 知唔知有咩西施可以選擇 唔該

引用:
原帖由 mormor88 於 2018-5-25 10:07 PM 發表 查看引用來源

入嚟問仲坐唔坐多個,唔坐埋單,慣例係留二十隻蚊貼士俾西經。家用兩魚就埋單前後直接俾西施。
即是總計两魚十两草費用?咁上面有c兄話鐘錢三魚十1q2魚=五魚。邊個為準呢? ...
鐘錢呢,一粒鐘二百幾茶舞,晚舞貴小小,環保加一百。即係全程最多六佰,晚舞多小小。

引用:
原帖由 mormor88 於 2018-5-25 10:07 PM 發表 查看引用來源

即是總計两魚十两草費用?咁上面有c兄話鐘錢三魚十1q2魚=五魚。邊個為準呢? ...
唔駛鐘錢?:smile_34: 一個鐘好似二六幾,家用兩魚,西經二十,豪十元八塊咪五魚囉

引用:
原帖由 jims007 於 2018-5-25 10:29 PM 發表 查看引用來源

鐘錢呢,一粒鐘二百幾茶舞,晚舞貴小小,環保加一百。即係全程最多六佰,晚舞多小小。
環保要加錢?你講環吹定環砌?我諗都係睇西施

引用:
原帖由 mic987654321 於 2018-5-25 10:18 PM 發表 查看引用來源

Ching 知唔知有咩西施可以選擇 唔該
我食得雜,煮到嚟個個都好食 厨師能力亦有關係 風味亦各有不同,但我亦唔算去得勤

多謝 Scout 兄詳細分享,清晰很多了。 聽落都幾適合單人匹馬去探險,三五成群都係去其他場啱D。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 25/5/2018 01:10 AM 發表 查看引用來源

可以出書...巨细无遺...G蟲明燈..
.

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 10:31 PM 發表 查看引用來源

唔駛鐘錢?:smile_34: 一個鐘好似二六幾,家用兩魚,西經二十,豪十元八塊咪五魚囉
明白,thz。原來c兄無講鐘錢,新手未玩過,失禮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆