上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  376.5k

好嘞,咁好心機寫段指南
邊個之後因此勇闖盤絲洞嘅唔該交番份功課

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
👏👏👏好講得好

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
我以前去親西施都除晒杉 (3年前)

引用:
原帖由 voodoo_child 於 2018-5-27 03:59 PM 發表 查看引用來源

我以前去親西施都除晒杉 (3年前)
兩個月前去有隻蚊都坐低一攬除清光,都嚇我一驚喜 可能係啱啱查完牌無耐無有怕?當然剝哂衫褲剝哂鞋,霉氣公司都俾個 like 佢啦 但一般除內唔除外,有事拎起輕鬆唔駛裸跑:smile_34:

之前有次西施同我都除清光,我一路玩一路飲啤酒。啤酒利尿,無幾耐尿急,黑麻麻要著番衫褲好煩,於是我就光脫脫就咁踩住對鞋去廁所。玩咁耐西記第一次係咁😄

引用:

去西記我都係輪牌多,我去得唔密。每次坐新女過引D。

近年我已唔去1仔。係幾過月前有晚飲完酒鳩痕求其入左檔1仔。開門見著左件魚網衫諗住都好玩啦,點知lin 又唔奶,西又無得摸,想chop 硬我就入,心知中撚左伏。求其叫佢幫我打個飛算撚數。西記?次次同西施玩到水乳交融,high 住黎射,可能我一向鐘意熟女,年紀大少少我都岩。

引用:
原帖由 billyso544 於 2018-5-24 04:34 PM 發表 查看引用來源

我係個種好被動,唔係好猴禽個啲。
有無同樣呢類人去玩?
會唔會好無引?
你被動時西施會主動啦。全程唔郁都得架

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-5-27 05:00 PM 發表 查看引用來源
之前有次西施同我都除清光,我一路玩一路飲啤酒。啤酒利尿,無幾耐尿急,黑麻麻要著番衫褲好煩,於是我就光脫脫就咁踩住對鞋去廁所。玩咁耐西記第一次係咁😄 ...
我次次都係咁

西記去過一次不過唔啱玩,都係中意係床上玩

我呢輪都喺玩雙飛...
上星期先叫雙熟坐玩ㄧ陣就叫佢介紹老友ㄧ齊玩,樣真喺唔喺好知点,求其女人ㄧ個,見到就要佢除衫比我揸一輪波先,都幾大波就叫佢先攞濕纸巾沫亁浄對波比我咬住..
老相好跪地吹蕭(蕭后番生),ㄧ路吹我就一路咬Lin,條女鬼殺咁嘈,我关人引事佢越大聲我就越肉緊..终於爆漿...
派彩二舊比條大波先走,ㄧ粒钟埋單四佰八拾幾,散纸唔要,比多廿皮大班..赲过開工打道回家。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆