上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  376.7k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 17:10 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
想唔比掌聲童軍兄都唔得
真係為淫民服務

是鳩但兄果然糸西記資深玩家!可以介紹下边啲西施值得捧埸!

引用:
原帖由 血~ 於 2018-5-27 11:37 PM 發表 查看引用來源
西記去過一次不過唔啱玩,都係中意係床上玩
去過先知唔啱玩,相當合理 等於未去過指壓,叫過企企,去過夜總會或者足仔髮仔禁鐘仔樓上骨 ... 話點話點,隔岸觀火,得個 up 字:smile_27:
出嚟玩多年,發覺唔同年紀有唔同喜惡同要求,性價觀亦有所改變,還好市場有不同選擇,唔啱起碼都叫做試過知道,話唔定 .... 幾年後到時先發覺最啱自己

引用:
原帖由 dominic882005 於 2018-5-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
是鳩但兄果然糸西記資深玩家!可以介紹下边啲西施值得捧埸!
老實講,我唔會客氣,實行認自己係資深西友 唔怕講,以前尼度本天書亦係我組織 個帖日日爆錶,有聊天 hello, 更多資訊交流,只不過以前個可洛英話我亂寫賣廣告,同佢吵幾句後,我同上面講法一樣,你話我當時成班老友作內容,咁你去過未先?佢無言,結果戶口禁終生:smile_34:
今時今日,起碼十幾廿年後,人又老,錢又無,射又早,一兩個月都未必去西記一次,去到成日派彩,所以叫我介紹,分分鐘我嗰日坐過個今日都已經無做 而且好似好多朋友講,我啱你未必啱 十幾廿年到而家,西記嗰個流程基本上都無變過,唯一德政係多咗西施無得偷鐘,以前廿分鐘 KO 你,跟住錫你面珠登,一句"下次補番",就趕咗去下枱 KO next

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-28 04:00 PM 發表 查看引用來源

老實講,我唔會客氣,實行認自己係資深西友 唔怕講,以前尼度本天書亦係我組織 個帖日日爆錶,有聊天 hello, 更多資訊交流,只不過以前個可洛英話我亂寫賣廣告,同佢吵幾句後,我同上面講法一樣,你話我當時成班老友作內容,咁你去過未先?佢無言,結果戶口禁終生:smile_34:
今時今日,起碼十幾廿年後,人又老,錢又無,射又早,一兩個月都未必去西記一次,去到成日派彩,所以叫我介紹,分 ...
師兄應該開個西記專post指引下未去過既新手,一定爆滿

支持開西記豬帖

引用:
原帖由 ScoutDant 於 28/5/2018 12:00 AM 發表 查看引用來源

今時今日,起碼十幾廿年後,人又老,錢又無,射又早,一兩個月都未必去西記一次,去到成日派彩,所以叫我介紹,分 ...
深表同情.....心同感受...

導出老友記心聲

六十幾歲的老友記受吾受得咁刺激!😵😲😘😍😆

引用:
原帖由 imccddck 於 2018-5-29 11:29 AM 發表 查看引用來源
六十幾歲的老友記受吾受得咁刺激!😵😲😘😍😆
玩完包你後生廿年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆