上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.0k

引用:
原帖由 A1000 於 2018-5-30 03:41 PM 發表 查看引用來源
利賓納嫲嫲? :smile_41:
她仲有無開工呢?

西記強帖!
雖則都幫襯過西記/王弓10幾次
但見到是九但兄既留言都一定要比個讚
寫得好有心機
可憎小弟雞齡淺
同西記天書無緣
不過西記真係淫亂之最:smile_47: :smile_47: :smile_47:

我一生人都係去過一次西記、 都係近呢兩星期、 但我個人感覺麻麻、 西施表情太假太誇張、 同埋畀我發現到佢哋真係打ky水、 跟住 我 摸摸 問佢你瀨尿呀, 聽到隔離左右個個都大聲叫, 我都係鍾意喺間房同張床上慢慢歎。 以上是個人 意見不喜勿插 、 謝謝!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-29 02:57 PM 發表 查看引用來源

我相信天書起碼十三四年前,其實當時西施間都完全知道天書嘅存在,皆因有啲二五仔衰到打印天書俾西施認屎認屁扮情聖:smile_27: 但其實亦有好處有唔好。唔好係西施開始捉鬼,有個别西友被點相,因為可能寫過話唔好,或者西施唔鐘意個名上西遊記,或者係你先俾咁玩你又公諸於世,攪到個别師兄俾人扭耳仔唔敢再寫 好嘅係唔多唔少製造咗西施間有多少競爭,某程度提升咗服務 寫天書最辛苦係初稿,有個 ...
好 回憶往事

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-5-30 19:43 發表 查看引用來源
我一生人都係去過一次西記、 都係近呢兩星期、 但我個人感覺麻麻、 西施表情太假太誇張、 同埋畀我發現到佢哋真係打ky水、 跟住 我 摸摸 問佢你瀨尿呀, 聽到隔離左右個個都大聲叫, 我都係鍾意喺間房同張床上慢慢歎。 以上是個人 意見不喜勿插 、 謝謝! ...
Ching 講嘅係事實,有次真係見到個針筒(無尖針)係個位到,
大部份起身話去攞濕紙巾,可能順便加料,嗰時GG,瘦馮個班最興玩嘢。

不過都有真水喉,只能憑經驗推測

個個都要打井,西施唔自製井水死得啦...乾挖會爛㗎..

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-5-30 07:43 PM 發表 查看引用來源
我一生人都係去過一次西記、 都係近呢兩星期、 但我個人感覺麻麻、 西施表情太假太誇張、 同埋畀我發現到佢哋真係打ky水、 跟住 我 摸摸 問佢你瀨尿呀, 聽到隔離左右個個都大聲叫, 我都係鍾意喺間房同張床上慢慢歎。 以上是個人 意見不喜勿插 、 謝謝! ...
百貨百客,有乜好插
可能近年去得無咁頻,好少踫到水塘妹 以前有一兩個真係要抹乾張櫈先再下半場:smile_27: 我都覺得誇咗啲,但諗極都諗唔明,假水點樣可以唔走開都可以忍到控制到分開兩三次噴,所以我只有接受囡囡真有假時亦有真
我而家去都係輕研慢撚,佢急我唔急(而家我亦急唔嚟:')),最近有個西施最過癮,攪掂後竟然話,佢好享受我長時間前奏,好舒服,有調情感覺,仲話如果我間中再粗暴啲仲剌激,佢話男人插嗰幾十嘢其實無乜感覺 .... 出番嚟,我都唔知佢想彈我定讚我:smile_27:

西记我去过几次。个人感受。快,平,服务好,方便,但女老,地方脏。赶时间也是不错选择。

請問師兄  最近有冇熱門西施好介紹   好多年冇去   夜晚十點去西記關門未呢?

引用:
原帖由 廈門肥龍 於 2018-6-2 09:23 PM 發表 查看引用來源
請問師兄  最近有冇熱門西施好介紹   好多年冇去   夜晚十點去西記關門未呢?
十點一定無問題啦,徹夜歡樂先至開始:smile_34:
上面有個西友提過個"唔難"拎,我去過三次開佢名都忙緊,結果都無緣,應該算熱門啩 不過佢可能係早班(正常六點收)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆