上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  376.9k

夜晚少啲正野,通常正啲既都返早班
同埋夜晚唱K 好影響

引用:
原帖由 achilies2016 於 2018-6-4 06:34 PM 發表 查看引用來源
夜晚少啲正野,通常正啲既都返早班
同埋夜晚唱K 好影響
不敢苟同。我夜晚都食到好野,而且客少D,D女更専心同你慢慢玩。

引用:
原帖由 federer_man 於 4/6/2018 08:34 AM 發表 查看引用來源

不敢苟同。我夜晚都食到好野,而且客少D,D女更専心同你慢慢玩。
好多老公返咗工就出來,拾点就有女返C9更,六点前有批收工去買餸番屋企煮飯....

引用:
原帖由 ScoutDant 於 25/5/2018 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
史兄真神人也!

雖然呢檔西記我冇興趣,亦冇打算試,不過你呢個指南都真係勁!

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-6-5 02:19 AM 發表 查看引用來源

好多老公返咗工就出來,拾点就有女返C9更,六点前有批收工去買餸番屋企煮飯....
跟埋C9番屋企  慢慢玩都過癮:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-5 05:46 PM 發表 查看引用來源

史兄真神人也!
雖然呢檔西記我冇興趣,亦冇打算試,不過你呢個指南都真係勁!
失禮扭紋哥了
其實最近多去西記亦可以話係拜扭紋哥所賜 自從年前上海街三樓(如無記錯扭紋哥推介)得過甜頭後,對扭紋哥推介次次心癮難煞,什麼保齡球到現時童裝妹,往往多番去踫運氣,可惜除咗深疑紙援,次次都食檸檬:smile_27:,其實都因我都往往即興,時間難得偷到但亦有限,偷到自然唔想浪費,而扭紋哥推介往往在太子旺角,飲唔到檸蜜也總有可樂,時間既然有限,自然往距離不遠嘅西記跑:smile_34:
尼度間中見到西記帖,有興趣知多啲嘅人好像不少(我肯定尼度去過嘅人更多),但講嘅覆嘅往往像霧似花,充滿神秘感,一知半解活在昨天嘅往往不盡不實,既然如此,來一個真相大白,揭開神秘面紗,無謂斷估
夠膽講話玩咗太耐,平貴好醜都見過不少,年輕時相對揀飲擇食,而家反而想見多識廣,在清楚自己機能同要求下,啱錯無所謂,都只會錯一次,但卻不能多做哥倫布,幸好尼度有像扭紋哥等老友以身作卒,陸續有新而堅嘅誠意分享,省了我等"資深量少"油條無謂虛耗,至於無心插柳去了西記,誤中副車,一般嚟講,都唔可以話有太大遺憾

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-6-5 12:34 AM 發表 查看引用來源

Ching 夜晚有咩推介?

引用:
原帖由 achilies2016 於 2018-6-6 01:12 PM 發表 查看引用來源

Ching 夜晚有咩推介?
我去得唔密,玩過的都走左。你大可以試下輪牌。我食幾件好玩都是輪牌而已。

其實我真係唔知咩係西記, 有無人指教下

咁即係日頭玩定夜晚玩好D呢新手的話??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆