西記

收藏  |  訂閱
7  375.9k

過左年西記會否吸納新血 :smile_47:

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-2-28 22:11 發表 查看引用來源
早兩日去,坐坐下我話想睇下你下面。條女話慢慢睇,仲叫我用電筒照下。我不客氣直頭撑開個洞慢慢觀賞,洞口濕濕地好誘惑。之後條女仲叫我奶佢。西施個個都咁大方好相乳。

之後對著我坐我大比,個西洞仲壓住我細佬 ...
怕乜,佢地年紀都冇得生,唔會做老豆。

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-2-28 23:55 發表 查看引用來源

環屌,我驚中招呀
去得西記,預左奶野㗎啦 。。

引用:
原帖由 ivanchoy 於 2018-7-6 20:31 發表 查看引用來源

可能我講左我第一次來啦。佢起碼叫我三四次加一百同隔離交換玩。本身我都有啲心思思,但隔離師兄都唔想,咁算。
咁我攪掂曬問下玩法啦,大家睇下係咪咁:
交換加一百,但唔好出野。出野再加多一百,佢話唔係正式起鐘,係當姐妹多啲小費。
另外,佢介紹歡樂位,可按女人頭每個加一百,可不斷交換玩。
仲有我飲完支可樂佢問我仲要唔要多支?我怕唔知幾多錢加多支(問又好似好cheap),咁佢送左支水比我。咁 ...
d囡停左經,唔怕你中出,幾十碎人仲揾到六七百蚊日真係全靠西經俾條生路佢行。隻手有老人斑即已登六,有無問佢孫仔結婚未 :smile_34:

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-9 18:06 發表 查看引用來源

唔係好明

如果你想問我個陣是否開名搵佢, 我上文講左係聽經由命

如果你想搵王菲, 咁要估下燈迷, 因為王菲個名係我作既
Diana ?

引用:
原帖由 billy9883 於 2018-7-18 13:27 發表 查看引用來源
前帖#410西妖比又成妖.
#445西巨乳胡叠妖同長道康o幼妖比較評論完.
今日又捉件西妖同大家討論.
某日未夠1點步入西記,即被J奇哥哥捉住閒聊.
他問我,想吾想系呢d場試下人體推拿?我說可以.
進梳化後.緩步而來的陀地西妖叫孖明.
三言兩語後,她就推我訓在梳化.
將我T恤脫去,長褲拉到脚底,不能動彈.......奇.
跟住捲起自己的短裙,內褲也不要.......除.
上衣胸罩 ...
有創意,我中意!

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-7-25 15:32 發表 查看引用來源

我唔夠膽打車輪😅
先大車輪再口爆,與別人分享快樂滋味

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-8-10 23:05 發表 查看引用來源

所以有C兄仲同西施打車輪,我真係佩服
黑麻麻靠想住鍾楚紅個個變車神!

前往最後回覆