上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  376.9k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-8-15 01:00 PM 發表 查看引用來源
而家變左CHING們互相派膠:smile_30:
膠人充斥係常態

引用:
原帖由 boco2002 於 2018-8-15 01:55 PM 發表 查看引用來源
一開始看有些心思思想去一轉,但越看越不敢去.
啱數,唔放心真係無謂去:smile_34: 不過,錢喺你袋,無人會迫你車,會迫你環保吹,迫你中出 ...
話哂西記都好尊重消費者權益,萬一你超越自己底線,有怪 ... 都只能怪自己

引用:
原帖由 HonTen 於 2018-8-15 06:33 PM 發表 查看引用來源
咁你睇咗當去咗咪得囉,得咗
慳得就慳無錯嘅

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-18 08:27 AM 發表 查看引用來源

睇紙仔!?有啲貢嘅嘢!?係咪問西經攞定師兄自己嘅貓紙
其實係懶熟咁問西經有邊個得閒咁大把。一般佢認為熟熟地就會去鐘房睇睇,然後寫低三四個名或者口述俾你揀:smile_34: 至於尼三四個名有無篩選過先拎嚟,就唔知道,亦可能只係派彩排頭三四個
尼樣嘢其實我做咗幾耐,我 517# 開頭所以話有得揀就係咁揀。對我嚟講,尼個動作,係避凶多過趨吉
見上面有西友話問西經任太係邊個,其實好無謂:smile_27:我成日覺得討論區係私人天地,儘量唔好俾經營者或者從業員得知有尼個天地就最好,經驗話我知當經營者知,從業員就會知,之後出現點相,大細超,寫鱔稿,唱衰稿陸續有來,結果就係資訊混亂,而有心真分享嘅就逐漸退出,無疾而終:smile_27: 當然,無人保證經營者或者從業員唔會自己揾到,但真的無需要自動獻身:smile_34:
至於任太,事實真係紅門哥哥咸豐年另帖推介過,我亦之後有報告 但那時未有尼個聚焦帖,而家個帖唔知去咗邊 估唔到嘅,咪問多幾句,自然揾到真身

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-18 06:06 PM 發表 查看引用來源

已經即學即用,西經寫紙仔俾我揀卒
後生仔,果然精液過人

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-8-19 10:31 PM 發表 查看引用來源
昨午三點去取經,點名搵任太,話要等個幾鐘,唯有搵二波,前後換三條女,最後比懵寧坐爆.
三個 ... 仲彈咗邊個?
二波唔啱坐?

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2018-8-20 12:31 PM 發表 查看引用來源
好耐無去,之前嗰次去叫西經噏得閒幾個名嚟聽下,
感覺又係好似以前報頭仲係2小2明x鳳嗰幾個,
後尾話唔要,再睇睇,條友兜個圈返嚟又比多幾個
最近我去嘅兩三次,反而無報過幾個元老 所以好似我話,張紙幫我避兇趨吉,鬼佬話齋: by process of elimination, 删咗啲尼度好似黑豬過嘅,喺剩落嚟再揾心水:smile_34: 不過下次再去,我都會係派彩,聽天尤命,命裏有時終需有,一於支持平機會

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-20 02:50 PM 發表 查看引用來源

我本來去揾二波過兩招,西經話佢做緊客,咁我唯有食住其他嘢,食到一半,上面位師兄入坐,即有二波食,果然多香討戰友在場
但上面個布叔叔好似彈咗二波,俾懵撚坐爆噃:smile_27:

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-18 06:06 PM 發表 查看引用來源

已經即學即用,西經寫紙仔俾我揀卒
咁你揀咗邊隻卒,有乜評價?

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-8-20 03:23 PM 發表 查看引用來源

其實係二波介紹二精,吹咗一輪,又介紹懵令,前後三件,家用五百。
即係兩炮半? 勁!三個點比較?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆