上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  376.7k

引用:
原帖由 hivccc 於 2018-8-20 05:51 PM 發表 查看引用來源

其實E個埸都係老妖居多,但服務好,我早幾年去,有D好好服務。
近E一,兩個月,黎左D‍新老妖,服務好吾掂
另外,佢地竟然用“细袋,搞到你好吾舒服,之後我去櫃面咋哂型。
水準下滑,垃圾! ...
細袋啱我噃,細細碌嘅我,大袋容乜易跣出嚟,漏哂入去,又話計我中出
大碌咪慳,應該自備啱嘥屎袋啦

引用:
原帖由 eaten333 於 2018-8-23 12:58 AM 發表 查看引用來源

佢地除左好識用KY仲有其它計仔,
好多女個西太累會改用屎眼,
因窄D令客易出D,
好多客太黑都吾知入左屎眼
開個新戶繼續派膠

除咗牛記叫雞,最近少人食西國雞?:smile_27:

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-8-31 11:55 AM 發表 查看引用來源

而家我得番西國雞食, 俱樂部冇左, 我另一半主場指壓近排又好似嘛嘛地
呢個星期有日緊火, 收工見得好少時間走盞, 唯有飛的過去, 成張紅衫魚, 成身汗:smile_27:
去到相熟全部工作中, 是但點一個 - 銀色
你個燈謎有啲難估 :smile_41:

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-8-31 03:24 PM 發表 查看引用來源

國際語言幫到大家
我都估係英文,不過我啲英文唔好,發音又唔凖
幫我補吓習,silver 中文大約應該點發音?
笑話?

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-9-3 02:16 PM 發表 查看引用來源

應該係 SIL = 蕭
VER = 楊千FA個FA 掛.....
其實我都係得中學程度
見笑:smile_27:
咁其實我估嘅"笑話" ... 細細聲嗡快啲啲都過到骨

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-9-2 09:46 PM 發表 查看引用來源

冇喎!
唔係個個手寫版都一樣,我用開個都無:smile_27:

足足成兩個月無西遊記:smile_27: 要勞煩各西友報告當飲咗美沙同吊住癮 :smile_34: 人老精衰,又想尼啲,又想嗰啲,結果差唔多度度都要靠飲美沙同 :'):')

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-9-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

提示簡潔易明

另我想講番上次見格離台影辣照既
原來個名同唔難拎既讀法一樣, 係聲調唔同
叫ABCD?0, 定係其實係1個人來?
有冇人知:smile_41::smile_41: ...
應該係,我揾易拎,西經大聲叫E零:smile_27:

引用:
原帖由 newbc 於 2018-9-19 10:32 AM 發表 查看引用來源

前輩應該一早登6,到左七未?
奔七

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆