西記

收藏  |  訂閱
6  376.7k

引用:
原帖由 manman27 於 2018-5-23 01:32 AM 發表 查看引用來源
各位大佬!其實西記咩場?点玩法?咩價口?請告知?
香港淫窟之首,有口爆開大,環迴立體淫聲,囡囡極度淫賤,而入面黑到申手不見五指,原因係全部姥姥级數,所以主打服務,好多師兄出來都玩到手震腳軟

引用:
原帖由 manman27 於 2018-5-23 03:01 PM 發表 查看引用來源

即係全程一粒鐘伍佰?
下午係,但袋多一二百預鬆D

鐘房是好似茶餐廳咁一個個卡位?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-28 04:00 PM 發表 查看引用來源

老實講,我唔會客氣,實行認自己係資深西友 唔怕講,以前尼度本天書亦係我組織 個帖日日爆錶,有聊天 hello, 更多資訊交流,只不過以前個可洛英話我亂寫賣廣告,同佢吵幾句後,我同上面講法一樣,你話我當時成班老友作內容,咁你去過未先?佢無言,結果戶口禁終生:smile_34:
今時今日,起碼十幾廿年後,人又老,錢又無,射又早,一兩個月都未必去西記一次,去到成日派彩,所以叫我介紹,分 ...
師兄應該開個西記專post指引下未去過既新手,一定爆滿

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-29 02:57 PM 發表 查看引用來源

我相信天書起碼十三四年前,其實當時西施間都完全知道天書嘅存在,皆因有啲二五仔衰到打印天書俾西施認屎認屁扮情聖:smile_27: 但其實亦有好處有唔好。唔好係西施開始捉鬼,有個别西友被點相,因為可能寫過話唔好,或者西施唔鐘意個名上西遊記,或者係你先俾咁玩你又公諸於世,攪到個别師兄俾人扭耳仔唔敢再寫 好嘅係唔多唔少製造咗西施間有多少競爭,某程度提升咗服務 寫天書最辛苦係初稿,有個 ...
睇晒成篇文獲益良多,原來西記已咁有歷史

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-6-30 02:03 PM 發表 查看引用來源
小弟上個禮拜終於去西記體驗一下懷舊風,淫賤就夠淫賤,不過最難頂喺入面唱歌啲阿叔唱到好似拆天咁-.-
師兄,講下過程聽下

好鬼想去試下,但又怕玩到西施棚假牙都飛埋出黎,蒙上陰影......

前往最後回覆