上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.1k

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-25 11:56 AM 發表 查看引用來源

好彩唔係口快快話間舖頭有波揸
哈哈!比佢知道我出去玩,仲要係西記D阿嬸,家變都似。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-25 02:42 PM 發表 查看引用來源

打車輪,大車成條脷伸過嚟個隻
我唔夠膽打車輪😅

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-7-25 03:56 PM 發表 查看引用來源

先大車輪再口爆,與別人分享快樂滋味
西施咁爛做,真係好驚同佢有體液交換

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-25 05:51 PM 發表 查看引用來源
出得嚟做,理佢西施定東施,體液交換我都只會同等看待:smile_34: 喺你前面扮矜持,唔代表唔係為咗投你所好,同第二個或者喺唔同環境唔同條件會係點,你我都唔知:smile_27: 出嚟做,今日唔識做唔會做,職業要求,耐咗自然變全能,所以無謂"厚此薄彼" 而西施久經浸淫,所謂爛做,亦只係行業所需:smile_34: 我亦曾經話西記只不過是卡位中的另類指壓 小心駛得萬年船係硬道理, ...
我試過一次同西施環吹加環屌幾下,即中非淋,要打針食藥,花左幾k驗身,仲要諗籍口同老虎解釋三個月唔可以行埋。驚驚!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-25 06:11 PM 發表 查看引用來源

你有多少自己唔知自己事,如果仲要相對密集咁與虎共舉,就自當要行事謹慎
不過你講得服老虎三個月禁運,大可以考慮轉行做馴獸師
我係老虎面前乖仔一名,個次我諗左一個好荒謬既藉口,解釋點解唔可以三個同佢行埋,佢都信。 XDDD

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-7-25 09:13 PM 發表 查看引用來源

師兄不如你吐露少少大概係邊位西斯、' 等大家師兄留意免再中招傳嚟傳去
個個都可能有,之前有而家可以無。又唔係愛滋,講黎做乜?

引用:
原帖由 半夜的高潮 於 2018-7-25 10:59 PM 發表 查看引用來源

呢位師兄你都夠自私,睇下大家仲夠唔夠膽大車加還保! 叫你透露少少畀啲貼士都唔得仲話講嚟做乜 , 正牌傻撚一名
兩年前中招,而家講比你聽有L用呀?仲有,係咪我講左個名,就代表其他囡囡可以環吊環砌?用下個濕九腦啦!

引用:
原帖由 dominic882005 於 2018-7-26 06:18 PM 發表 查看引用來源

点解咁问?你未去过?伸手不見五指,还看衣着広?多數着裙,方便就地正法!
有西施同我講佢地返工一定要著裙

去西記玩完離開時,要好似放監出門口咁,千其唔好擰轉頭望。😂

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-7-28 09:26 PM 發表 查看引用來源

上面有位師兄咪中咗囉,佢話冇所謂㗎,又唔係愛滋,大不了睇幾千蚊醫生, 不過都係要留定錢睇醫生還驗身好啲
有D係無得斷尾,例如菜花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆