上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
131  376.1k

引用:
原帖由 manman27 於 2/7/2018 06:31 PM 發表 查看引用來源

C兄!嗰時得十幾歲!未有機會見識到!
我見識過...喺黑過魚蛋檔

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2/7/2018 07:39 PM 發表 查看引用來源
唱K時段會有光 冇咁好
始終全黑氣氛好D投入D
唱K喺第二便
卡位果便黑过非洲黑森林...

引用:
原帖由 ivanchoy 於 6/7/2018 04:31 AM 發表 查看引用來源

可能我講左我第一次來啦。佢起碼叫我三四次加一百同隔離交換玩。本身我都有啲心思思,但隔離師兄都唔想,咁算。
咁我攪掂曬問下玩法啦,大家睇下係咪咁:
交換加一百,但唔好出野。出野再加多一百,佢話唔係正式起鐘,係當姐妹多啲小費。
另外,佢介紹歡樂位,可按女人頭每個加一百,可不斷交換玩。
仲有我飲完支可樂佢問我仲要唔要多支?我怕唔知幾多錢加多支(問又好似好cheap),咁佢送左支水比我。咁 ...
真喺亂晒籠....個個幾拾歲仲玩到咁激...
口爆完下手C兄大車,中出完下手奶西,唔知有無3p囗爆中出玩呢?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 6/7/2018 10:56 PM 發表 查看引用來源

d囡停左經,唔怕你中出,幾十碎人仲揾到六七百蚊日真係全靠西經俾條生路佢行。隻手有老人斑即已登六,有無問佢孫仔結婚未 :smile_34:
大家一齊講下個孫...樂也融融..

引用:
原帖由 ScoutDant 於 8/7/2018 06:34 AM 發表 查看引用來源

話得係叫雞,我就未撞過聖女貞德,性女朴得就個個都係,公厠?洗完到下個用,尼啲咪係性工作者嘅專業囉,你睇唔到,估唔到或者扮唔知,咪係你嘅運氣或者厚道囉。我亦唔會係聖人彼得,我做完只會數錢俾得。其實西記除咗無沖涼,還不是等於一個另類指壓?去得叫雞,大家亦無謂企上道德高台扮清高,年齡只係一個數字,有一天,你我都會去到某個數字然後兩腳一伸 只要服務提供得開心合意,價錢收得合理,玩到邊,我都 ...
師兄鷄言鷄語真是一語中的!

引用:
原帖由 Zero_Between 於 9/7/2018 01:58 AM 發表 查看引用來源

冇計啦 我都唯有睇化D
上次5點幾去都唱緊
2点就有人唱歌...

引用:
原帖由 Zero_Between 於 8/7/2018 09:04 PM 發表 查看引用來源

講得非常之好! 西記最大缺點只係冇涼沖, 但我取西經前一般都會用濕紙巾稍為清潔下, 都算過到自己, 除非個日工作太大汗!
講服務同淫亂邊有第到夠佢黎, 個人認為佢好玩過指壓小小, 西施坐旁邊慢慢玩個調情感冇得輸
收費合理不過唔算平, 對於我呢D低層人士黎講
我電筒照西施未驚過, 小弟就係好熟女 ...
西施好衛生...
自己有濕纸巾..佢會幫你抹乾淨先同你奶...
我都用濕纸巾抹乾淨佢對波先錫lin...
打車輪就唔好搞我..

引用:
原帖由 iamsamuel 於 14/7/2018 12:02 AM 發表 查看引用來源

真識嘆,仲鑽埋
如果晨早大便完敏剩D,西施鑚得又深..下手大車個位師兄發達啦...

引用:
原帖由 billy9883 於 15/7/2018 07:55 PM 發表 查看引用來源

大車?吾會掛?
大把C兄要車唔要鑚..

引用:
原帖由 iamsamuel 於 19/7/2018 03:37 AM 發表 查看引用來源

咁西記又一向係以口交友
以口交友都可以接受
以中出交友就不必啦
話晒西記以淫亂見稱
不值得呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆