上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.3k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2018-7-28 05:13 PM 發表 查看引用來源
日後有機會都試一試先,好多師兄都話一生人點都去一次試下,其實本身對大媽級真係完全唔想試,聽呢度講到咁都想睇下有幾勁。

有無兄弟是對大媽級沒興趣,但去完西記都覺得值得去呢? ...
好彩我18歲出黎玩已鐘意C9

引用:
你地有無奶對方條女對波?

早兩日去,下午三點左右,全院滿座。要坐去小姐區。應該香討發揮威力!

個日隔離有ching 好搞野,係咁拍拍拍,好似大力拍手聲咁。 XDDD

引用:
原帖由 半夜的高潮 於 2018-8-10 06:54 PM 發表 查看引用來源
個個輪住嚟插每一個鐘做一個客都幾和味再加中出、 個個口水體 液互相交流、 都好撚高危
所以有C兄仲同西施打車輪,我真係佩服

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-8-20 07:26 PM 發表 查看引用來源

細袋啱我噃,細細碌嘅我,大袋容乜易跣出嚟,漏哂入去,又話計我中出
大碌咪慳,應該自備啱嘥屎袋啦
我都覺。客多左,西施自然想趕下場,賺多轉。最近千億身抱,二文都係咁。我會過一排先去。

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-8-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

我都覺。客多左,西施自然想趕下場,賺多轉。最近千億身抱,二文都係咁。我會過一排先去。
其實我想reply 唔一 ching. 但 re 錯左。

我覺得客多既西記真係無咁好玩

出入西記戴口罩,轉過灣除左佢,又一條好漢

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-8-27 01:59 PM 發表 查看引用來源

牛記喺新界黄油鷄
西記喺北姑巢皮鷄
各有千秋..不要比較
西記D鷄胸肉不錯😄

最近緊火,去搵西施一聚。大班派左明x。陀地服務幾好,但覺得太老練,少左D激情,都出得舒暢既。叧一次派左man X. 北姑,後生少少,都幾大波。man熱情,比我搞到出晒水。man 最頂引係,當佢high 時,會好似梅小惠咁既笑聲,又好似馬叫咁,搞到我要忍住笑去服侍佢。😄

近排西記帖咁靜呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆