上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.2k

我無去一排,又鳩痕想去玩了

引用:
原帖由 豆瓣兒 於 2019-1-8 08:50 AM 發表 查看引用來源

師兄,睇左個貼2日,佩服你講野有文有路,文采好好,引人入勝。容許問個題外話, 各位如有家室嘅係咪隻係想試新鮮刺激的野先去玩? 並唔係唔愛屋企果個, 心裡面對屋企個有冇愧疚?有冇俾屋企果個發現過? 如發現左又點樣做? ...
次次係西記黑麻麻入面一射完個刻,都有D內疚感。但過一排淫心起又想去過。😅

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-1-25 03:19 PM 發表 查看引用來源

費兄你咁資深點會呀?
紐文大哥咪玩啦,講資深幾時輪到我?我只係有淫心同淫膽咁大把。 XDDD

引用:
原帖由 hk450 於 2019-1-25 04:42 PM 發表 查看引用來源
今日晚6。7點有冇介紹
無心水可以試下輪牌。我好多時都輪牌,玩過既反而叫大班唔好帶過黎。

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2019-1-28 12:39 PM 發表 查看引用來源

就係黑麻麻先會將嗰種藏喺心入邊嘅淫慾激發,

男人對女人身體可以做放肆行為唔只係幻想。

好多人有女朋友有老婆,但有啲動作又做唔出。:smile_35::smile_35:

西記,王弓,以前庭林就係比到呢種感覺 ...
黑麻麻醜女都可以幻想成貂蟬,而且西施又真係任你舞,你鐘意點摸佢都得,好多時可以將佢隻乾鮑玩到變濕鮑。

我試過一個西施,叫我好大力啜佢lin 頭,話咁先舒服,於是我出盡奶力啜佢,又真係下面即出水。

引用:
原帖由 dominic882005 於 2019-2-5 04:07 PM 發表 查看引用來源

边个?可否俾啲提示?
條女無做

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2019-1-28 12:39 PM 發表 查看引用來源

就係黑麻麻先會將嗰種藏喺心入邊嘅淫慾激發,

男人對女人身體可以做放肆行為唔只係幻想。

好多人有女朋友有老婆,但有啲動作又做唔出。:smile_35::smile_35:

西記,王弓,以前庭林就係比到呢種感覺 ...
可能黑麻麻,西女都玩得放D。

引用:
原帖由 97015830 於 2019-2-4 03:37 AM 發表 查看引用來源
指壓好玩 定西記好玩
人人喜好唔同。我已無玩指壓多年,但始終戒唔甩西記。 😂

引用:
原帖由 dominic882005 於 2019-2-16 04:58 PM 發表 查看引用來源

我試過一個西施,叫我大力揸佢對波,話咁至舒服,又真糸大力揸落去,即刻出哂水!
西友填充題:

我試過一個西施,叫我__________,話咁至舒服,又真糸__________,即刻出哂水!

😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆