上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.5k

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-4-23 08:38 AM 發表 查看引用來源
請問各位師兄,條褲除哂定除一半?
你鐘意既話除晒衫褲都得。光豬其實幾好feel. 

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-4-23 11:42 PM 發表 查看引用來源

你梗係未做過一休僧:smile_34:
一休僧係乜野意思呢?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-4-24 09:38 AM 發表 查看引用來源

一嘢休番條褲然後坐定定等查牌:smile_34:
哈哈,好彩去西記咁多年都未試過做一休,如果唔係真係幾尷尬!

引用:
原帖由 蝦艇佬 於 2019-4-25 02:06 PM 發表 查看引用來源

大測量師都去西記!
去測量下西記既間格姐

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-3 04:56 PM 發表 查看引用來源

我都係尼度先聽到要收錢,幾年(我就講緊五六七年前)前兩個玩到興時,順勢跣入去,內射,照舊兩魚:smile_34: 但嗰時肯嘅固然唔多,而且都會係有一定好感先有機會 但而家一個客俾開,相信除非真係好特殊恩客,肯嘅西施相信都會收多一魚:smile_34: ...
我都試過玩到慶起時西施提議直入,我細膽,次次借D意拒絕左。試過有次,西施坐係上面,唔知有心定無意扇左入去.....

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-4 07:08 PM 發表 查看引用來源

大堂位我幾鐘意,夠濶而且啲"植物"任你點拉都得,要光有光,要擋有擋 我上次去,帶一個位又同西經講話唔啱,嗰個又話唔好,想坐嘅又坐哂人,結果佢帶我去大廳另外一邊小姐房外面靠牆原來仲有三格位,拉簾嘅,我從未坐過,但竟然又坐滿:smile_27: 西經話嗰幾個好少開 ... 嘩,西記旺到真係執豆咁執:smile_27: 結果要坐開揚位,卒咗五分鐘先轉大堂位:smile_34: ...
我都坐過小姐房外面,空氣好唔流通。好彩坐左十分鐘入面有位可以移番入去

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-6-4 07:19 PM 發表 查看引用來源
過幾日牛一,有D想再去捉妖,近期有乜女好介紹:smile_46:
建議由西經發落

引用:
原帖由 achilies2016 於 2019-6-4 06:26 PM 發表 查看引用來源
的確係,我次次去,帶位通常俾我坐出面果啲先,但其實我想坐右手邊冷氣機糟果邊
不過佢話次次冇位
你幾點去?

引用:
原帖由 achilies2016 於 2019-6-4 06:26 PM 發表 查看引用來源
的確係,我次次去,帶位通常俾我坐出面果啲先,但其實我想坐右手邊冷氣機糟果邊
不過佢話次次冇位
你幾點去?

是旦兄繪形繪聲,搞到我又想去打西妖!。😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆