上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.6k

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2019-6-5 02:24 PM 發表 查看引用來源
喺呢度見師兄們講到咁精彩,每次路經都有衝動想入去探吓險 🤓 但係又好驚遇到好似上面師兄講果種“筆墨難以形容”嘅情況,好茅盾🙈
飲定罐啤酒壯下膽

引用:
原帖由 achilies2016 於 2019-6-4 11:24 PM 發表 查看引用來源
我通常朝早 11點幾或者 下午 1-2點時間
D D時間有時真係全院満座

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-6-5 11:02 AM 發表 查看引用來源

唔好搞啦,
我試过辦入錯厕所,入左小姐房,入面好光,見到d西施总之一句就喺筆墨難以形容。
好在我夠老,見过大塲面,冇 驚过。
形容下所見所聞吧😂

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-6-6 05:41 PM 發表 查看引用來源

在下正是啦
我覺得同35+既囡玩好正,有技術D玩得放D淫D
同後生女玩技術未夠火喉唔夠過癮冇乜特別
我都一樣。由始至終鐘意年紀大既女人。當然後生靚女都玩過,但一般技巧欠奉。熟女就唔同,奶lin 都舒服好多,劣鳩又唔會死力chok. 

近年都係日頭去。有冇人近排夜晚去過?係咪好少女,同埋karaoke 嘈住晒?

我鐘意用紅色燈仔照住西施隻gap 慢慢玩。照樣就咪搞了,照到係街市賣菜咁款會即刻打軟bin. 

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-6-14 07:22 AM 發表 查看引用來源

隻gap 会同街市賣菜一樣,唔好心存幻想。
唔照樣,豨西當㹦蟬。

引用:
原帖由 MuZZle 於 2019-6-17 03:49 PM 發表 查看引用來源

係!其實走肥對小弟黎講幾重要,但可惜好多時都係肥肉多既女。

最抵死係成日坐緊條女永遠覺得旁邊果條好玩d咁
真係好同意。上次去條女都好服務,但無乜互動。反而隔離條女把聲幾後生,又風騷,同個客玩到嘻嘻哈哈。

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-6-17 02:31 PM 發表 查看引用來源

去過幾次都係得肥老女。。真係好難玩
D排我都無G運,坐唔到D新女。做耐左D女都好公式化,唔好玩。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-17 10:20 PM 發表 查看引用來源

詐西經型嘛:smile_27:
而家日頭有個後生少少既西經,成日比D次貨比我。有次仲整件60路痴女(憑聲音估計歲數),一埋黎就係咁奶我耳仔,我食得咁雜都頂唔順,痴q缐。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆