上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  376.5k

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2018-7-23 01:28 PM 發表 查看引用來源
早就十一點前入閘,兩點後日場高峰
差就差在中班未返,選擇少咗,好就好在食頭圍,人亦少,但淫聲可能無咁熱鬧,我認為本來兩點九後去最好,有兩班交叠,但今次經驗同另帖經驗話好大機會爆場,你問我,除非預約個肯定等我唔 hea 我嘅 (暫時我估都有個) ,我暫時都唔去探險住,等尼度班兄弟發揮

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-7-24 01:31 PM 發表 查看引用來源
上次那個千x2, 應該是你們所講的百萬, 居然同我講話做咗1個幾月 , 真係信佢一成
你問佢答,有問有答應酬話好正常
我就理得西施做咗幾耐,反正要嘅係服務,熟能生炒,起碼有得一年半載,見多一兩碌,自然先識郁 我做過佢,感覺上覺得唔算資深,但都已經係兩個月前嘅事:smile_34: 諗起之前零旦哥都講過話曾經坐過,念念不忘 ... 反而可能嗰時先係個幾月,所以成日追魂 call 今時今日,佢有我電話,響都未響過:smile_34:

引用:
原帖由 dominic882005 於 2018-7-24 04:39 PM 發表 查看引用來源
昨日下午蛇王去西記,番淖吾難拎,埋位自動解甲,揸波,錫Lin,環保吹,口爆,坐一陣回氣,叫佢吹番硬,再來一招坐蓮,爆槳埋单,報告完畢!
佢都算玩得,肯配合 雙響炮,好嘢
無爆場?

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-7-25 05:05 PM 發表 查看引用來源
西施咁爛做,真係好驚同佢有體液交換
出得嚟做,理佢西施定東施,體液交換我都只會同等看待:smile_34: 喺你前面扮矜持,唔代表唔係為咗投你所好,同第二個或者喺唔同環境唔同條件會係點,你我都唔知:smile_27: 出嚟做,今日唔識做唔會做,職業要求,耐咗自然變全能,所以無必要"厚此薄彼" 而西施久經浸淫,所謂爛做,亦只係行業所需:smile_34: 我亦曾經話西記只不過是卡位中的另類指壓 小心駛得萬年船係硬道理,但小心程度亦難免會因人而異。
出嚟玩,最緊要係過到自己,對手接受,自己知自己事,咁就返屋企心虛得嚟都心安理得

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-7-25 06:04 PM 發表 查看引用來源

我試過一次同西施環吹加環屌幾下,即中非淋,要打針食藥,花左幾k驗身,仲要諗籍口同老虎解釋三個月唔可以行埋。驚驚!
你有多少自己唔知自己事,如果仲要相對密集咁與虎共舉,就自當要行事謹慎
不過你講得服老虎三個月禁運,大可以考慮轉行做馴獸師

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2018-7-25 07:09 PM 發表 查看引用來源
請問無堅不吹 bowling 尚在西記嗎
392#應該係講佢

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-7-26 03:29 AM 發表 查看引用來源

我有朋友同老婆“春秋二祭”,其餘時間自己揾食...老夫老妻..
分床好多年....
春秋二祭,你制我唔制
講開朋友,我有個老友孤家寡人,騁馳歡場職場,外征內伐,瞓女無數,從來唔防毒,外戰越南中過招一次咁大把。 可能佢係金融中人,相信相反理論,巴菲特理論 ... 人人恐懼我進取,最危險嘅地方先最安全 十幾二十年前當愛滋話無得醫,佢就話最好叫雞唔好溝女,因為當時嫖客防範性高,人人戴帽,唔係隻雞有意識,只係個客有介心,所以中出隻雞反而相對安全。但溝女條女反而覺得自己醒,揀過放心先一夜情,防範意識反而相對低。而家愛滋叫做有藥有得拖,佢話普遍防範意識反而低,防不勝防,就要盡量清楚對手,有所懷疑不如打飛機。但對佢嚟講,仍然係要戴帽做不如唔做:smile_34: 佢還有一個"方法",可以話係毫無醫學根據,大家睇完算數,佢堅持做完後機能准許(兩條管道,唔係想痾就痾)就盡快去痾篤尿,所以佢事前從來唔會清尿袋,佢知講出嚟都會俾人笑,但認為篤尿沖得幾多得幾多,係咁持之有恆大大話話幾十年,自我感覺良好,又巧合地蘇花蘇骨無中過招 佢到而家都萬分享受單身生活,仍然忙忙碌碌專業業餘兩頭走。過幾年退休嘅佢話會搬入大陸,話希望可以同樣風流快活,但舊錢可以衿摵啲 :smile_34:

引用:
你啲燈迷都開得好好吖 錫仔(或者叫親子都得?)我上面叫過做阿蚊,兩個比,錫仔動靜皆宜,同埋身形保持得宜,但相對手大無着數,返中班,但往往成三點先見人。:smile_27:
而家報告活躍,頁數又開始多,睇嚟都要有個方法索引先至方便,凈帖號加燈迷煩少少,較收斂,自己爬上爬落睇內容,唔知受唔受?

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-7-31 12:03 AM 發表 查看引用來源

可能係假水,因為輕而易舉,三隻手指插入去。
我 517# 一開頭都有講啦

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-31 10:56 AM 發表 查看引用來源

暫時睇過既報告都有D印象大概係如何
我好粗枝大葉咁立過尼四十幾頁
叫做有多少資料嘅,唔計一句半句嘅,大大話話都有西施八九個,西施當然肯定不止此數。西記尼度以前都不停有有關帖,內容都有其他,未計亦太大工程去揾:smile_27:
如果再尼度有多啲報告,可以考慮整理一下,話哂個腦始終唔係用嚟記尼啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆