上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
154  376.5k

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-6-18 04:53 AM 發表 查看引用來源

屌。。60路真係好搵笨!要即彈
我即刻話換女,但老妖係咁捉我隻手揸佢對波,我嘗試推開佢,老妖仲係咁奶我耳仔。擾攘左成分鐘,老妖先至肯離開。

引用:
原帖由 da_dom4000 於 2019-6-18 04:45 PM 發表 查看引用來源
今午若一時三刻到達, 求2正忙, 便先來十百十百, 囗技唔錯, 但好想再找求2, 所以十百十百吹到差唔多, 就叫佢落鈡及找來求2, 佢一坐底便直奔主題, 口手并用, 好快出米青, 再小坐一陣... 埋數: 200 x 2 加鈡錢: 300多嚸嚸... 敢就出一篤, 還可以... ...
求2好旺場。有次輪牌輪到佢,搞到上半場,隔離有個客又開佢名。

引用:
原帖由 feibutt1 於 2019-6-22 07:12 PM 發表 查看引用來源
西記有冇D50路以下?
撞岩有時40頭都有。睇你G運。

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-6-23 03:25 PM 發表 查看引用來源
近期第一次夜晚上去,彈左两件怪獸走人。两件都是高頭大馬深山野人,行街好難撞到咁樣衰的女人,仲要口臭,只有在西記先見到。
曰間有無好介绍,風韻尤存熟女可以接受 ...
黑麻麻你都睇到樣?

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-6-23 05:09 PM 發表 查看引用來源

我話要走肥,佢照大脾又不肥喎,照個胸好巨大,這時比我見到衰樣
係西記玩第一守則:不準照樣。
第二守則:走既時候去到門口唔可以望返轉頭。

引用:
原帖由 cokezero_14 於 2019-6-25 06:31 PM 發表 查看引用來源
想問吓如果夜晚12點之後去,係咪已經差不多打烊?西記通常夜晚收幾點?
今晚搵到時間偷偷地去,但驚去到已經休息
印象中D度既c兄日頭去多,我都係。但幾年前我鐘意夜晚去,因為客少D,西施會更加專注同你玩。幾年後既今日仲係咪咁就唔知啦。

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-6-25 12:50 PM 發表 查看引用來源

西記粥店都唔識?旺角差館旁
老鮑魚粥馳名港九

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-24 10:03 PM 發表 查看引用來源

又唔好講到咁衰,我諗油膩嘢都係佔三成左右,好多都熟四左右姐,土雞樣可能有五成,好似你相好任太都幾時代樣又唔厚身,上面講嘅百萬都唔多肉,曾經坐隻蚊着緊身一件頭 ... 除咗波仔細直情 fit 爆,當然靚樣唔多,只不過好嘢梗係旺場,輪得牌嘅命中率低只係想當然:smile_34: 去到四張幾,去夜總會做小姐?咪分分鐘好似前排新聞咁 ... 無得上鐘只可以同媽咪片過 ...
講開百萬,有次輪牌輪著佢,我真係估唔到係西記竟然有陀地,把聲仲要幾後生幾好聽,講野仲好識冧人。 

引用:
原帖由 cokezero_14 於 2019-6-25 08:38 PM 發表 查看引用來源

唔該師兄!
今晚應該會去探險,但求玩得癲就ok
玩完返黎記得出個包膠

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-6-26 10:15 AM 發表 查看引用來源

西記陀地我坐過4個, 百萬係其1, 把聲夠姣, 對腳好淫, 香水好刺激欲望, 身形岩岩好
如果可以玩得放D就Perfect
有次走既時候回頭Say byebye好似見到少少歲月痕跡, 不過問題不大 ...
坐百萬時,已唔記得當時搞緊乜,佢忽然係我耳仔邊細細聲對我講:傻豬黎嘅....!嘩,唔止係女友feel, 直情初戀感覺返晒黎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆