上一頁下一頁
發新話題

我想嫁給你, 我不會娶你

收藏  |  訂閱
69  127.3k

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2018-7-4 07:23 PM 發表 查看引用來源
出咗房,入唔到人地房,又返唔到自己房呢個情節,真係十萬個估不到........

精彩的經歷,等你的結尾,唔好走數喎......
我自己都估唔到,勁柒,新一期我盡量寫大篇D,應該過多幾期就完結

引用:
原帖由 bubu_tin 於 2018-8-3 05:55 AM 發表 查看引用來源
等更新,樓主字眼好人性化,最重要的係你的經歷勾起我不少回憶。係旺角沙圈見到佢,差不多的情節,最後去埋佢鄉下玩。
年青真好,想做乜就去做,而家真係老啦,年少時發生的事偶爾想起都好回味。 ...
如之前另一位師兄所講,每個人都有唔同嘅故事,雖然大家當時都好辛苦,但又好ENJOY個種痛苦,可以嘅話,你都黎分享下呢

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2018-8-16 05:32 PM 發表 查看引用來源
仲有咁多人咁長情支持你喎師兄 ,寫埋個結尾佢啦!
包括埋上面其他師兄要求,我打後大半個月或一個月一期, 一定唔會爛尾

引用:
原帖由 worry26 於 2018-8-19 02:14 AM 發表 查看引用來源
終於等到你更新喇師兄!我睇咗引板10年有多,呢個係最有心機寫又追得最過癮既故,雖然都預見個尾唔係完美,但人生就係咁真實,我等你寫埋落去!加油 ...
多謝先,我自己都真係無諗過會寫左咁耐。
新一期我都寫左成兩個星期,每日一D,排被,錯別字都用好多時間,
我自己都希望盡快寫完比個結局大家

引用:
原帖由 雲空未必空 於 2018-8-19 08:06 AM 發表 查看引用來源
等左個半月,終於等到你更新。
睇你故事好似返香港後就會斷聯絡甘款,估你走之前實會食多次紫菜。

不過係架舊車入面應該好難搞。
依個就勞煩你繼續追帖喇。
直頭唔好玩添啦,所以我唔明D人點玩,我自己就唔太享受囉

引用:
原帖由 anthonywong52 於 2018-8-21 06:32 PM 發表 查看引用來源

樓主唔係道德撚,不過係仆街,當雞唔係人,又強姦,呃蝦條仲要發老脾,當你細個果陣搞下笑啦
你講得好直接,但真係無錯,你唔提起,我都都唔太發覺到;
不過只係一樣我唔太同意就係,我從來無當雞唔係人, 反而更加當佢地係人看待,可能我D行為做出黎,令你有D反感咁覺得,都正常,
但我個人認為越咸濕嘅人, 反而更加尊重女性,因為佢地更加知道女性身體嘅珍貴

del

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2018-8-22 06:49 PM 發表 查看引用來源
紫菜又出場,真係正........呢個經歷真係好精彩
新一期全部都係佢,唔知你又點睇呢

引用:
原帖由 熊貓佳佳 於 2018-8-23 06:48 PM 發表 查看引用來源
樓主所講的仆街嘢,真係講到好中,機本上個個男人都會做
:smile_27:無計, 有得食唔食, 罪大惡極麻

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-8-24 01:19 AM 發表 查看引用來源
樓主,車震紫菜係唔係好爽😆😆😆
唔太爽, 唔識享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆