上一頁下一頁
發新話題

我想嫁給你, 我不會娶你

收藏  |  訂閱
387  127.4k

連引板神枱級o既bcm都捧場啊。
終於等到樓主更新啦。回左先慢慢睇。
引用:
原帖由 bcm 於 2019-4-26 07:26 PM 發表 查看引用來源
雖然我係女仔,唔會明男仔叫雞咩心情,
但師兄你文筆真係太好,我好似睇緊小說咁,
情感好細膩,口才必定好好氹死人,如果師兄個樣係靚仔一定殺晒。
師兄希望你工作忙後有更新,我成日入黎裝都未有,
原來你入工咁忙碌。加油。 ...

師兄~你文章都係抵我地等咁耐~~每次睇都有番多少回憶同畫面~寫得真係好~!

好好睇
師兄多D UPDATE~

引用:
原帖由 19881114 於 2019-5-5 01:19 PM 發表 查看引用來源
連引板神枱級o既bcm都捧場啊。
終於等到樓主更新啦。回左先慢慢睇。
Why我會上左神檯,我仲健在架~:smile_30:
樓主寫得超級好,因為我鐘意睇小說,被樓主d文筆吸左入黎~

引用:
原帖由 bcm 於 2019-5-6 15:25 發表 查看引用來源

你地位特別嘛,對你嘅係讚賞啊!

有下文咯喎,辛苦晒Ching 先睇啦!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2019-5-6 03:25 PM 發表 查看引用來源

因為我好少上引板,中間亦隔左好長時間完全沒上呢度,但我印象中幾年前你的分享都係人氣十足。當然內容係乜我已經忘記得一乾二淨,但你個ID我有印象。當年仲有Office妹妹同某幾位引板風頭躉。認得出呢D IDo既一定係老司機。

ok wo... I like the story

希望樓主神聖衣得閒繼續寫下去動人故事

睇完覺得咁.....感性既,原來樓主都係性情中人......:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆