上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
203  101.1k

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-11 12:06 PM 發表 查看引用來源

Pm你
你聽完之後,明白點解唔可以水聲加叫聲未呀?

引用:
原帖由 Somachu 於 2018-12-12 04:45 AM 發表 查看引用來源

我都想要喎
Pm電話比我,我可以用133打比你,叫你名加幾聲淫叫,其他就冇喇

其實等我之後出文時的配音仲實際

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-12 08:53 AM 發表 查看引用來源

可可準備爆pm未😂😂
我經常爆pm😝
不過呢邊pm唔算多,我試過去隔離版出po,爆pm爆到覆唔切

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-12-12 09:21 AM 發表 查看引用來源

講真 想聽你錄音既人套太多🤣🤣
我覺得沒咩問題 跟番情節禁咪得🤔
例如叫既人名呀等等
情景個d 反而可能個個都期待你下次段錄音💪🏻💪🏻 ...
講對白好易比人認到把聲,應該唔會咁公開😂除非我可以chok到把聲出嚟啦

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-12-12 01:30 PM 發表 查看引用來源

小心暴露左妳係呀娟嘅身份出黎呀, 呀娟
😓

我今日仲諗住錄幾句你篇新文的對白,你講呢d😓😓

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-12-12 02:01 PM 發表 查看引用來源

其實妳把聲同呀鳳把聲差唔多, 所以應該無人會認得出架
我建立緊「可愛中帶點淫」的形象,你唔好再亞娟亞鳳咁啦😓😓

第三章
雖然Adrian決定維繫同Belinda的關係,但佢條氣點都唔順,所以搵咗私家偵探查Belinda,同時趁住公司轉型,扮生意失敗而財困,向Belinda提出要大屋搬細屋,佢哋由獨立屋搬去某個老牌私人屋苑,雖然對一般人嚟講,已經係夢寐以求的安樂窩,但Belinda知道間屋只係Adrian租返嚟,於是佢決定要搵定後路。

Belinda成為「梁太」被Adrian提供「零用錢」時,係一個agent,保險、樓宇等等都會賣,其中大部份都係「床單」,當然,樣靚身材正而又後生的Belinda係會揀客,一般客人佢只會比人抽下水,而佢有興趣的,不論佣金多少,佢都會提供額外服務。而認識Adrian之後,佢知道Adrian將會事業有成,而且肯花錢喺佢身上,加上短少的J同輕微的早洩令佢帶點自卑,從而會在金錢上作出補償,對Belinda嚟講,實在係一個「埋單」的好對象。

可惜隨住生意上的壓力增加,Adrian的早洩愈來愈嚴重,之前Belinda可以用佢的「零用錢」去搵安全又低調咁滿足性慾,但而家錢又冇乜,仲要搬細屋,Belinda決定要重新就業,或者搵到另一個金主。即使搵唔到,至少可以食下免費鴨。

透過以前熟客的介紹,Belinda今日就去咗某個OFFICE,表面上係同人傾生意,其實係想色誘對方。佢著住白色背心,黑色短裙,一對3寸高,火紅色的涼鞋,對涼鞋的顏色同佢戴住的BRA完全一樣,若隱若現。

同Belinda傾生意條友叫Roy,著住普通的裇衫西褲,Belinda入到房之後,就將佢36D的巨乳放上檯,故作專心咁聽Roy講野,過咗一陣,Belinda突然話:

「你呢度好似有D熱…」正當Roy想開大冷氣時,Belinda已經伸手入白色背心,將佢火紅色的BRA除咗,放喺檯面。

「你唔MIND丫嘛?」

「呵~點會呢。」Roy望住Belinda白色背心下面紅點…見到已經突起咗少少…就估到佢上黎的目的。於是扮跌咗支筆,乘機去檯底望下,佢見到Belinda已經將裙拉高,故意SHOW條紅底比佢睇,佢就輕輕掃下Belinda的腳背,然後坐返好。

隔咗一陣,佢就感覺到有野掃到佢小腿,低頭一望,原來Belinda已經除咗隻鞋,用腳撩佢小腿…大脾….去到佢褲襠…Roy其實好鍾意啜女人腳的,只係唔敢比人知,但佢望到Belinda的腳甲都係紅色,完全就係一個惹火尢物,佢忍唔住,捉住佢隻腳,輕輕錫咗一下,聽到Belinda淫叫一聲,隨即將腳趾放哂入口…輕啜…又錫下腳底。呢種刺激為Belinda帶來極大的新鮮感,佢開始發出呻吟,愈叫愈淫….而Roy就行去佢面前,由小腿…大脾…一直向上…佢直接除咗條底,舐入去….源源不絕的淫水,隨即湧出黎。而Belinda亦開始發出陣陣呻吟。https://soundcloud.com/queena-514212158/aud-20181214-wa0031/s-Aqfoy

「丫…唔好呀….我有老公架…」

「你有老公仲引我?」

「我老公餵唔飽我….」Roy聽到呢句,即刻行返去位,拎Condom,除褲,然後隔住Belinda的淫穴…不斷輕磨…

「呀….插我丫….插我個淫X窿丫…」

「等我幫你老公滿足你啦…你個淫婦!」講完就將6寸長的JJ一野推哂入去….

「呀….好正呀….好耐冇比人X過喇….大力D丫….X爆我個淫X丫…」

聽到Belinda的淫叫,令Roy愈來愈硬,抽插速度加快….突然…佢FEEL到Belinda一陣收縮…知道佢已經到咗高潮,就將硬柱抽出黎,幫Belinda著返對3寸高的涼鞋,叫佢雙手扶住檯邊,背住佢...趷起PAT…

望住呢個人妻全身著住一件比汗水整濕而變得透明的白色背心,加上火紅色的高踭鞋,淫穴流出的水沿住大脾滑落…Roy細心欣賞咗1分鐘,再次行埋去…錫咗Belinda背脊幾下….再慢慢推入….Belinda的叫聲比之前更淫…而Roy亦好快就射出….

送走Belinda之後,Roy中午時同班同事去飲茶,其中有個同事叫鮑汁鳳爪….佢諗起Belinda的「鮑汁」同「鳳爪」…..喺酒樓內再次扯起…

<待續>
今集內容其實係「梁太偷食記」第二集的內容,我修改咗少少
希望睇過的朋友唔會覺得悶啦

請到:2018年《精華選舉》投票開始!
投我一票~~
入返投票個帖#12,比個洋蔥頭我,thx~~

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-14 11:22 PM 發表 查看引用來源

食人妻係正既 仲要食個慾求不滿既人妻
咁你鍾意Belinda講的對白嗎?
我練習過,可以好流暢咁講:smile_o05:

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-12-14 11:36 PM 發表 查看引用來源
慾拒還迎先係最高境界🤔
Belinda太渴喇,等唔切

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-15 12:04 AM 發表 查看引用來源

錄比我聽 我代啊roy插死你個小淫娃
好呀,你唔好埋怨我整硬你就得喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆