上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
203  101.1k

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-15 09:57 AM 發表 查看引用來源

整硬我你咪過黎吹到我軟😏👍
我主人有mon po㗎
呢d你自己幻想下算啦

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-15 03:52 PM 發表 查看引用來源

唔吹咁我直接入啦 唔知你多唔多水呢
咁私人的問題唔答你

引用:
原帖由 駕駛員巴士 於 2018-12-15 09:02 AM 發表 查看引用來源
好聽又好睇,正呀!!!
多謝^^

引用:
原帖由 Eddyo 於 2018-12-15 05:03 PM 發表 查看引用來源

好正, 硬晒, 求pm錄音!!
冇PM錄音喎,直接Click篇文條link聽啦

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-12-15 07:39 PM 發表 查看引用來源
系咪可可親自錄音
係呀...係我把聲:smile_o05:

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-12-15 10:58 PM 發表 查看引用來源

X係粗口?雖然睇古唔應該駁故,我覺得office轉做酒店房裡會比較合理d,好難想像係office做到呢d嘢,女主角反正簽床單,約係酒店餐廳傾完再上房有下文,描繪的性愛場面可以更豐富。
望樓主唔好介意小弟意見! ...
X係粗口

酒店房係比較合理,但呢一集本來係「梁太偷食記」短篇之一,包括第一集叫鴨之後,同Adrian用道具,都係嚟自呢個短篇。
當時寫短篇係純粹無聊,寫下「飛機文」keep人氣,所以有咁誇張又不合理的情節,都只係滿足讀者的性幻想。
而將呢個不合理的故事寫成長篇,係因為我想寫「梁生」呢個早洩又短小,性能力弱的男人,面對住淫蕩的「老婆」出軌,之後的性格轉變。(不過唔知我的文筆可唔可以表達到)

性愛場面係我的弱項呀...所以都係好粗略咁寫,反正我係寫愛情小說,性愛場面輕輕帶過就算喇

我當然唔會介意你的意見,仲好樂意接受。大家亙相交流先會有進步,而你比機會我公開咁分享故事背景,我好開心呀

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-12-15 11:10 PM 發表 查看引用來源
把聲演繹唔到果種需要激情,好普通。
因為我錄音時唔係好飢渴,將就下啦~~XD

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-12-15 11:44 PM 發表 查看引用來源

那樓主因為咩改變寫作作風?情色故事我覺得好難寫得吸引讀者看,好主觀因人而異,我比較喜歡看一些在性愛過程中的激情,描繪雙方果種係性愛裡得到的快感。
另外我不是惡意批評樓主段語音,只是個人主觀感覺,聽了引發唔到色慾,所以先會有之前的留言。 ...
又唔算改變作風,其實我一向寫的長篇會較著重「文戲」,一兩集的短篇就會較多動作場面。今次呢個比較特別係因為故事由短篇發展出一個長篇故事,咁以前寫落的床戲就繼續用啦。

我寫甜故就係因為男作者都會著重性愛描寫,女性未必鍾意睇

至於我的兩段錄音呢..普通人就咁聽冇反應係正常,但如果係一直睇我的小說,睇咗兩三年,而家可以證實到我真係女仔,睇到床戲又有少少喘氣呻吟聲,性慾就會急升喇XD
亦因為呢個原因,所以好多朋友都私下叫我唔好放太激烈的錄音,因為引版或AV版更多激烈又出位的
我又唔夠人哋淫同大膽,就唔好搞咁多嘢,勤力出文或者吹下水算喇

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-12-16 09:43 AM 發表 查看引用來源

所以就講左一句我有老公架 就算
聽講男人搞人妻時,係好想聽到呢句,所以我刻意加入去

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-12-16 10:41 PM 發表 查看引用來源

今日同啲同事講呢個話題😂😂我地既第一票係"我老公就返啦…"😂😂😂
點解要討論呢D😂
交換食人妻心得?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆