上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  101.3k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-10-23 10:24 PM 發表 查看引用來源
一隻完?師姐
一集完呀
如果寫佢比偽娘搞埋,佢應該會同我絕交

.

嚇到縮 哈哈

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-10-30 01:18 AM 發表 查看引用來源
嚇到縮 哈哈
嚇親你?

實扑可可😙😙

引用:
原帖由 roby0821 於 2018-11-7 12:26 AM 發表 查看引用來源
實扑可可😙😙
用你的大腸腸嗎?

戴綠帽的男人
第一章 撞破

Adrian今年三十二歲,同女友同居一年,經營一間中小企,住喺新界的獨立屋,算係一個普通的中產階級。佢今日同客傾完嘢,行過商場見到有間舖的門外人頭湧湧,行近時發覺係佢女友Belinda鍾意的首飾店做緊PROMOTION,買滿$5000就送限量版鎖匙扣,於是佢就即場買咗$5000現金券,等佢女友有時間慢慢揀選,自己就拎住包裝精美的鎖匙扣,準備返屋企慰妻。

點知一入門口就發覺有異樣,玄關處放咗佢女友的手袋同電話,平日「機不離手」的女友,竟然會放低電話,太詭異了。於是佢急步走上樓,經過客房時,聽到入面傳出佢老婆銷魂蝕骨的叫床聲。

「喔….大力D….插入D…你好勁呀!!」

任何一個男人,聽到女友喺自己屋企比其他男人搞緊,正常人都會衝入去吧!但Adrian只係停喺門外,因為佢知道只要推開門,佢同Belinda的關係就會終結,所以佢選擇逃避,催眠自己,就當係女友的玩具吧!因為自己的短小同早洩問題,性方面一直滿足唔到女友,所以平時會買好多唔同種類的玩具比佢,而家呢個男人… 就當係女友自己搵到的玩具啦………..

客房內,剛得到滿足的Belinda攬實隻鴨,發覺時候唔早,男友隨時返到。

「嗯…起身喇,我老公就快返。」Belinda自從同居之後就冇做嘢,對外自稱「梁太」,因為佢覺得咁樣可以理直氣壯地收「家用」

「仲想插多你幾次添…」專業的男妓,即使擔心被發現,亦會繼續挑逗。但同時快速地著衫。

「唔好啦…下次先…乖…我送你出去啦。」

點知一落樓,就見到男友坐喺廳睇報紙。梁太壓下心驚,裝作若無其事,送隻鴨出門。

「老公~今日咁早返?」梁太坐去Adrian身邊,挽住手臂,裝作溫柔。

「係呀…做完野。頭先個男人就係之前屋企整冷氣個師傅?」

「唔係呀….佢係李太介紹….教瑜伽…所以我成身汗囉…我都係去沖涼先喇。」梁太覺得自己非常有急才,諗到李太同瑜伽呢個藉口。

沖完涼之後,為左補鑊,梁太著住黑色LACE BRA同UNDER,再配埋4寸高踭鞋,準備去討好男友,因為Adrian每次見到老婆咁著,都會特別興奮。

Adrian一見到之後,果然扯起哂,仲即時抱佢入去客房,佢解釋唔到自己的行為,明知自己戴綠帽,就戴得徹底d啦,喺同一間房做一次。一入到房,就聞到歡愛過後的味道,再望到垃圾桶內有幾個用完的套,除咗安慰自己,佢有用套,可以放心之外,Adrian仲覺得個男人都好勁,可以連續射幾次。自卑感亦再次湧現,扯起的硬捧又開始軟。

梁太亦都聞到味,本來有d擔心老公發現,但見到佢好似平時咁木無表情,就放心喇。Adrian將佢放落床,隨即愛撫佢,平時梁太對Adrian的前戲完全冇feel,不過而家諗起頭先隻鴨的表現,內心的慾火再次湧現,下面都開始濕潤,但當佢諗起Adrian條J的只有4寸長,為免掃興,佢由床頭櫃拎左支類似假狗的套,幫佢套落小JJ度

「老婆,咩黎架?」

「呢隻套有凹凸設計…好刺激架…」 其實個套加埋梁生原本的J,就有6寸,勉強可以滿足到梁太的需要,而且有個套隔住,佢老公應該冇咁敏感,希望冇咁快射…可以頂多兩三分鐘啦。

帶咗套的梁生,好快就頂入梁太的淫穴,隨即全無技術地抽插,不過梁太仲回味緊剛剛的激情,而Adrian又帶住少少怒火同羞辱感,所以比平時用力,結果今次難得地抽插左5分鐘先射…而梁太亦勉強感到少少滿足。

發洩過後,Adrian隨即返去主人房的浴室,佢知道自己戴綠帽,想狠狠地插爆淫蕩的女友,重拾男人的尊嚴,可惜唔成功,Belinda拎出來的套佢在網上見過,係為短小的男人而設,估唔到Belinda嫌棄佢的SIZE,已經到呢個程度,其實佢係咪應該放手…等其他男人代替佢的位置呢?

<待續>
今次呢篇係長文,龜速地寫緊,不過出咗第一集先,希望有更大動力寫快D

主角「梁生」就係「梁太偷食記」裡面,被梁太嫌棄的老公,但為配合故事的發展,我將佢兩個寫成未婚,只係同居

我見其他人出文都會配圖,但係我覺得會呃殺想像空間。
不過我都想增加大家睇文的趣味性同投入感,所以我打算配音呀!
而家研究緊用咩方法發表,歡迎大家提供意見:smile_o05:

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-17 09:59 PM 發表 查看引用來源
戴綠帽的男人
第一章 撞破

Adrian今年三十二歲,同女友同居一年,經營一間中小企,住喺新界的獨立屋,算係一個普通的中產階級。佢今日同客傾完嘢,行過商場見到有間舖的門外人頭湧湧,行近時發覺係佢女友Belinda鍾意的首飾店做緊PROMOTION,買滿$5000就送限量版鎖匙扣,於是佢就即場買咗$5000現金券,等佢女友有時間慢慢揀選,自己就拎住包裝精美的鎖匙扣,準備返屋企慰妻。

點 ...
係咪之前出過嫁?

Btw 淨係打算配音都睇到硬左啦

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-11-18 12:41 AM 發表 查看引用來源

係咪之前出過嫁?

Btw 淨係打算配音都睇到硬左啦
之前「梁太偷食記」第一集,當時係用梁太角度去寫
今次係梁生戴綠帽的角度

我諗配音應該好好玩,最近錄過幾段比朋友,佢哋都係話會聽到硬呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆