上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  100.9k

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-30 09:01 PM 發表 查看引用來源

姦咗你~
聽者有份, 哈哈!!

引用:
原帖由 rcwk77 於 2019-1-30 11:53 PM 發表 查看引用來源

好想聽呀
呢D唔可以隨便比人

引用:
原帖由 駕駛員巴士 於 2019-1-31 01:45 PM 發表 查看引用來源
好睇,繼續追看!!!
多謝:smile_o06:

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-1-31 08:27 PM 發表 查看引用來源
支持可可師姐,性愛班都比你諗到放入故事,真係冇得頂
多謝~
因為太耐冇寫床戲喇
男女主角又未發展到呢步,所以要諗方法加SEX的情節

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-2 01:42 PM 發表 查看引用來源

聽者有份, 哈哈!!
得佢有份:smile_o05:

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-3 23:34 發表 查看引用來源

得佢有份:smile_o05:
我又要

第13章

因為聯絡上Charlotte , Adrian感覺極度興奮,因為係Charlotte主動搵佢,意味著Charlotte 即使對佢的好感度唔高,但亦唔低,至少唔係反感, 仲會搭佢買手信。而且⋯⋯終於唔駛稱呼「吳小姐」了。

等咗一陣,導師Charles同佢的助手小嵐都出現了。Charles表示為咗令團友們的感覺更自在,機票係單人而唔係團體票,可以選擇自行上機,到達當哋機場再會合,亦可以而家就同佢哋一齊,等埋其他團友。

Adrian覺得冇咩所謂,就決定同導遊一齊,反正有助手小嵐,感覺冇咁尷尬。等咗一陣,另外3個團友都到達:單身,廿幾歲的Gordan, 一對四十歲左右的couple, John & Ashley。另外兩位團友係一男一女,佢哋會到泰國再集合。

Charles開始派發聯絡方式、住宿、交通等資料。Charles係高瘦型,而小嵐就比較矮,大約5尺3,同Charlotte差唔多,但比佢多D肉,大約130磅啦,估計應該好好攬,軟綿綿嗰種。Adrian隨即為自己的想法失笑,識咗Charlotte之後,自己好似成日都會諗住異性,到底係鍾意咗Charlotte,定係遲來的青春期——開始對異性產生興趣?

大約下晝三點就到達Villa,另外兩個團友係三十歲左右的Olivia同廿幾歲的Peter. 導師Charles將課程表張貼在玄關位。4:30會喺客廳進行團員的自我介紹同分享,5:00 會喺地下的客房進行入門級的性愛示範。Charles表示所有活動都係自由參與,但除非係提供自由活動呢個選擇(例如今晚的「覓食團」)其他活動都應該盡量參加,先會得到最住的學習效果。

Adrian準時去到大廳,以下係各團友的自我介紹:

Charles: 佢的需要比較大,係享受性愛,而唔係單純的發洩。但佢發現好多人唔識/冇途徑去學習正確而非AV方式的性愛技巧,所以幾年前開始提供呢類課程同大家分享、交流。

小嵐: 佢本來係Charles的SP, 最近慢慢變為SL

Adrian: 床技差,導致成日戴綠帽,所以想改進

Gordan: 想令自己同女伴獲得更大享受 (詳情請閱「哥頓成長記#62」https://www.188channel.com/redirect.php?tid=27988274&goto=lastpost#lastpost

Ashley & John: 同居多年,最近兩年都冇性生活,需要尋求刺激

Peter: 之前投資失利,準備下海搵快錢,但想「投資、增值」自己的技巧

Olivia: 貪玩做咗援交女一段時間,但發現自己好難高潮,所以要學習床技

(待續)
下集床戲⋯⋯呢句都寫咗幾次⋯⋯下集真係有喇

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-8 08:04 AM 發表 查看引用來源
第13章

因為聯絡上Charlotte , Adrian感覺極度高興,因為係Charlotte主動搵佢,意味著Charlotte 即使對佢的好感度唔高,但亦唔低,至少唔係反感, 仲會搭佢買手信。而且⋯⋯終於唔駛稱呼「吳小姐」了。

等咗一陣,導師Charles同佢的助手小嵐都出現了。Charles表示為咗令團友們的感覺更自在,機票係單人而唔係團體票,可以選擇自行上機,到達當哋機場再會合, ...
成團啦!出發,哈哈

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-8 11:16 AM 發表 查看引用來源

成團啦!出發,哈哈
咦~~原來我串錯你個名
今晚返屋企改😅😅

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-8 08:04 AM 發表 查看引用來源
第13章

因為聯絡上Charlotte , Adrian感覺極度高興,因為係Charlotte主動搵佢,意味著Charlotte 即使對佢的好感度唔高,但亦唔低,至少唔係反感, 仲會搭佢買手信。而且⋯⋯終於唔駛稱呼「吳小姐」了。

等咗一陣,導師Charles同佢的助手小嵐都出現了。Charles表示為咗令團友們的感覺更自在,機票係單人而唔係團體票,可以選擇自行上機,到達當哋機場再會合, ...
期待呀, 等睇好同正正post!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆