上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  100.6k

<可可甜故> *****結束了*****

#1   我和主人的故事  (P.1-P.8) 全文24集
#118 在巴士上        (P.8) 一集完
#122 活動搞手搞埋我  (P.9) 一集完

#126 八號波VS八字波  
(P.9) 一集完
#130 在男友宿舍內偷食 (P.9) 一集完

#136 唔好得罪女人   (P.10) 一集完
#148 戴綠帽的男人   (P.10) 全文18集

純情學生妹﹝全文16集﹞
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27115320&extra=page%3D3

小秘書扎記
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27006138&extra=page%3D3

餐廳內的小淫娃﹝短文﹞

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27101427&extra=page%3D5
**********************************************************************************
我和主人的故事
第一集

早排因為無聊,上網識左個男仔,叫DEREK,幾好傾,玩PHONE SEX的技巧好好….即使我仲係處,但有佢在電話帶住我玩,好舒服…

佢約左我幾次,我每次都推,雖然我見過幾位網友,但我同DEREK在電話內做過好多親密的事,我怕見面會好尷尬呢…

但今次唔知點解,一時衝動應承左佢,可能係佢當時的語調太溫柔,又或者我對佢太好奇了,就當作慶祝自己20歲吧!勇敢D!

我提議去睇戲,即使發覺「貨不對辦」, 睇完戲就走得,如果啱FEEL,戲院內可以做好多野,又可以去食飯慢慢傾。

到咗約會當日,我著咗條好普通的及膝連身裙,淡妝,平底鞋, 途中佢SEND MSG比我,話已經到左,著住黑TEE牛仔褲,我好想叫佢數下,旺角街頭有幾多個男人係著住黑TEE牛仔褲!! 但我只係覆佢自己的衣著,唔想咁MEAN.

去到地鐵站出口,我相信搵到佢了…係一個高瘦的男仔,廿幾歲,斯文LOOK,佢剛好望過嚟我的方向,笑左一下,然後低頭打電話…跟住我電話響…哈哈,我果然冇認錯人,真係叻女。

我地選咗一套比較冷門的戲,買完飲品就入場了,套戲冇咩人睇,計埋我地兩個,都只有五個人。

我哋細聲傾咗幾句就開場了,頭十分鐘大家都好專心咁睇戲,佢只係搭住我膊頭,唔係一開始就摷勻哂,所以我對佢印象幾好,就好自然咁挨住佢睇戲喇。

又過咗一陣,佢隻手開始移去我條腰,攬住我,在我耳邊話:「你條腰咁幼都話要減肥!」

我轉頭過去,想話佢時,佢輕輕錫左我咀一啖,跟住又再望住螢幕,就好似一般情侶咁,感覺自然又舒服,所以我唔介意…其實係呆左,唔識反應。

套戲去到中段時,佢開始摸我,但只係上身,細力咁揸胸同攬攬錫錫,唔係猴急,所以我扮矜持掙扎左幾下,就由得佢了,同時又想起佢提過自己條JJ又長又粗,好想摸下,但又唔敢開口,就將隻手放去佢大脾上。

佢拖住我隻手,大約兩三分鐘後,將我隻手拉去佢褲襠,隔住牛仔褲其實摸唔到D咩,不過我細膽,冇再郁。

「想唔想摸下?」

我點點頭,跟住佢就拉開褲鏈,將我隻手放入去,我隻手掃左幾下….真係好長呢………之後場戲我一直捉住佢條JJ,唔放…..

好快就完場,我地去間細餐廳度食飯,傾計…然後就各自回家

感覺很好,當晚我地有傾電話,亦都有玩PS…我想起佢巨大的JJ…幻想同佢做………

<待續>

支持樓主

支持,已比洋蔥頭

支持,已比洋蔥頭

可可師姐又出舊作品

引用:
原帖由 fbd3036ce42dbc 於 2018-3-25 02:42 PM 發表 查看引用來源
支持樓主
謝謝~

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-3-27 04:04 PM 發表 查看引用來源
支持,已比洋蔥頭
多謝~~

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-3-27 09:19 PM 發表 查看引用來源
可可師姐又出舊作品
新文未寫完嘛
舊文應該出埋呢篇,其他都係好零碎的故事,要大改先可以出

第二集

今日又同DEREK出街,呢三個月內我地出左4,5次街,多數都係睇戲,互相摸下,有時只係食餐飯,同佢相處感覺幾舒服

不過我仲未見到佢JJ的真身,摸過幾次,真係好大條,好想睇下,但我又唔敢上佢屋企,更加唔敢比佢去我屋企,唔通真係要開房?但我又未試過…

我哋睇完戲,有少少意猶未盡,行去地鐵站時,我見到一間時鐘酒店的廣告牌,我停低望左幾秒就繼續行,雖然很好奇爆房係點,但唔敢開口…而且又唔知第一次比佢好唔好,有時我會諗,以前的男友想要我冇比,未來的男友我都未必會,不如比DEREK啦,可以肯定佢技術好,應該會好舒服……..

「想去爆房?」佢攬住我腰,在我耳邊講
「邊係喎…好奇望下之嘛」
「我可以陪你上去 “好奇”下, 我應承你,咩都唔做,只係去睇下,」佢笑笑口,「我仲可以比你睇小DEREK…」

當佢講到可以咩都唔做,我就想答應,再極速諗到今日的底衫褲可以見人,再聽到可以睇佢的大JJ,就輕輕點頭

入到房發現同普通酒店房差唔多,唔同的只係床頭櫃有幾個DOMDOM…而個浴室係磨砂玻璃

佢攬住我坐在床上,好溫柔咁錫我,雙手在我身上游移,好快就推左我落床,壓住我,我開始有D驚,但又好想佢繼續,就決定合埋眼…我FEEL到佢揸住我胸…係咁搓…另一隻手就放左入我裙底….由底底邊放左入去

我第一次比男人咁樣摸,全身震左一下,即刻掙大眼,可能係我反應太大,佢有D嚇親,拎返隻手出嚟

「錫返,忍唔住多手左..」佢錫左我咀一下,「如果你怕,我地而家走啦」

我有少少想走,但又覺得機會難逢,唔知下次仲有冇勇氣入嚟,所以就好怕醜,細聲咁話:「你都未比我睇….」

佢聽到之後好開心,除左條牛仔褲就瞓上床,話會唔郁,任我玩…

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-3-28 09:09 PM 發表 查看引用來源

新文未寫完嘛
舊文應該出埋呢篇,其他都係好零碎的故事,要大改先可以出
支持 Queena 師姐出文。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆