上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  100.8k

⋯她不是壞女人,我根本不想做壞男人。錯誤地遇上了對的人,我們正在選擇分手,不是出於恨,不是背叛,不是拋棄,只是為了世俗的正確,所謂選擇不傷害身邊的人,而我們各自選擇傷害自己,放棄夢想中才會有的幸福。分手太難,我們極痛苦地慢慢實行。

為什麼看了你的文章,想請教你呢?因為你啲文章說到重遇⋯

引用:
原帖由 可可queena 於 22/6/2018 08:22 PM 發表 查看引用來源
第22集

今晚同queena一齊學整cup cake,我地食飯時,佢突然問我係咪識Edmond

「做咩咁問?」

「佢知我今日又學整蛋糕,就問我係咪NANA二人組又有活動,我話係,佢就比左佢張卡片,叫我比你」Queena遞卡片比我時,笑得好衰呀….

「你記唔記得之前我有同你提過,因為失戀所以去working holiday?」

「記得呀,你話個男仔有二個嘛,所以之前Mi ...
這陣子我的工作忙得要命,連上網的時間也少了很多。。。
我希望係大團圓結局!

乜可可師姐兼埋心理輔導甘厲害,我已沖定涼在床上等妳好多天

引用:
原帖由 when1224 於 2018-6-26 12:07 AM 發表 查看引用來源
⋯她不是壞女人,我根本不想做壞男人。錯誤地遇上了對的人,我們正在選擇分手,不是出於恨,不是背叛,不是拋棄,只是為了世俗的正確,所謂選擇不傷害身邊的人,而我們各自選擇傷害自己,放棄夢想中才會有的幸福。分手太難,我們極痛苦地慢慢實行。

為什麼看了你的文章,想請教你呢?因為你啲文章說到重遇⋯ ...
Lina識Edmond時只係二十歲,一開始就係sp關係,只係佢好傻以為可以發展落去,中段佢開始認清事實,盡力當edmond係sp,
而當佢知道edmond有另一半時,即使只係訂婚,Lina都決定完全離開佢

佢哋重逢係分隔多年後,兩人對處理感情都成熟,先開始的

現實生活中,佢一開始就去搞有婦之夫,就係壞女人
唔好搵咁多藉口喇

引用:
原帖由 ~信信信~ 於 2018-6-26 03:03 AM 發表 查看引用來源

這陣子我的工作忙得要命,連上網的時間也少了很多。。。
我希望係大團圓結局!
要我透露嗎?

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-6-26 05:59 AM 發表 查看引用來源
乜可可師姐兼埋心理輔導甘厲害,我已沖定涼在床上等妳好多天
經常有朋友搵我傾心事喎~

第23集

我突然feel到佢下面開始硬,頂住我,我輕輕推開佢

「久別重逢咁浪漫的時刻,你叫佢乖d啦」

Edmond尷尬咁笑,放開咗我,「佢都掛住你嘛」

然後我地就對望,一齊笑咗,距離感即刻拉近,其實我都好掛住小Edmond…

之後佢拖住我隻手,同我去咗間café

「你頭先咁樣講好可愛」我忍唔住面紅,佢就好開心,「我地以前太少溝通喇,以後你對我有咩唔滿意就好似頭先咁鬧我啦,唔好扔低我就得」

「頭先邊係鬧你喎…」

「係…冇鬧….到我講野比你聽喇,我唔會再收埋哂d野,即使你聽到嫌煩,或者唔鍾意,我都要講」

我唔知點答佢,就拎起杯熱可可慢慢飲

「自從你個電話cut咗,我就決定唔再掛住你,又開始周圍玩女,有d比錢,有d係one night,甚至係公司的員工,雖然當時我有女友,就係你見過的AMY,但我都係繼續玩,因為D女滿足唔到我,同佢地做只係一種發洩,有時我甚至覺得自己好似比錢做鴨

直到遇到QUEENA,我開始想定落嚟,除左SEX之外,可以有其他交流,我以為呢D就係愛,但好快我就發覺唔係,我對佢的好感只係因為佢同你的相似,其實一切都係因為你」

面對呢D咁肉麻的說話,我根本冇能力思考,之後完全唔知佢講咗D咩,只係知道我同佢真正開始了…可以公開的情侶關係………..

我地開始咗兩個月,呢段時間都只係攬攬錫錫,有好多次我知道佢扯到好硬,我亦都濕哂,但我地都冇做,唔知佢係咪怕太快開口,驚我嬲呢?其實我完全唔介意,仲好想要添呀,我唔想每次同佢去完街之後,要返屋企DIY呀>_<

然後…機會終於來了~~我,Edmond,Queena同Michael一齊去台灣玩幾日,咁樣4個人去玩好開心,夜晚返到酒店時,我開始緊張…因為太耐冇做喇

今次都係我沖涼先…沖完之後我冇帶bra,只係著件長tee同底底,坐喺床睇電視,Edmond沖完就過嚟攬住我,好溫柔咁同我咀咀,將我壓落床,錫我頸…胸….佢隔住件tee搓我個胸,整到我linlin都突起,佢含住…又舔

「唔好…件衫聽日仲要著….」

佢聽到之後笑住咁除左件tee,直接含住我lin lin…

「嗯…呀…」比佢啜linlin真係好舒服呀…

跟住佢隻手向下移…隔住底底捽我豆豆,由於太耐冇比男人掂,我好快就濕咗,又有d緊張,雙腳忍唔到住合埋,夾住佢隻手

佢輕輕分開我對腳,除左我條底底,托起我pat pat,直接伸條脷去舐我粒豆豆….我feel到大量淫水即時流出嚟,點知佢錫向下…用力啜…佢應該飲咗好多….

「Lina,你d水好甜呀….流多d比我啦…」

聽到咁挑逗的說話,我的水又再湧出嚟

「唔得喇….」

佢好快咁起身,拉開條毛巾,多年冇見,8寸長的大棒棒出現,佢喺我門口磨…好快個龜頭就被我的淫水整濕哂,我就覺得愈來愈熱…下面又好痕…好想比佢填滿

「Edmond呀…..我想要呀….」

佢冇理我,繼續打圈咁轉,然後慢慢放入少少,突然,一下頂入嚟

「呀……………..」終於比佢的大JJ插了…但我覺得有d痛,可能係太耐冇入過咁粗

「Lina,你仲係咁窄…夾死我喇…」

「你好大條呀…係咪未入哂?」

「入左一半…怕你痛嘛….你太窄喇」講完之後,佢又頂入咗少少

好快我就開始適應,忍唔住挺起patpat,等佢插入d,佢就捉住我條腰,全條插哂入嚟

「呀…..你好勁呀….」隨住佢的抽插,我好快到咗,但佢只係停左一陣,又再繼續郁

然後佢兩隻手揸我胸,繼續用腰力抽插…當我第二次高潮時,feel到佢的熱流……….

果然….同佢做先會得到滿足感…………………..

<待續>

阻了你的地方,對不起。

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-6-26 09:14 PM 發表 查看引用來源

經常有朋友搵我傾心事喎~
我冇心事,又想傾下計

引用:
原帖由 when1224 於 2018-6-26 10:17 PM 發表 查看引用來源
阻了你的地方,對不起。
唔緊要,大家傾下計

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆