上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  100.8k

可可 好耐無見😊唔知仲記唔記得我呢

好好睇。。追晒!咁你會唔會講下自己既3圍。又頭到尾都無講

引用:
原帖由 J-風車 於 2018-7-31 12:01 AM 發表 查看引用來源
可可 好耐無見😊唔知仲記唔記得我呢
記得呀

引用:
原帖由 Kmru 於 2018-7-31 04:21 AM 發表 查看引用來源
好好睇。。追晒!咁你會唔會講下自己既3圍。又頭到尾都無講
點解我要講自己三圍?:smile_o05:

引用:
原帖由 可可queena 於 3/7/2018 10:26 PM 發表 查看引用來源

呢個故事有部份係現實出現咗,
而我亦都相信類似的情節已經發生喺唔同人身上
只係現實的主角冇Edmond的巨根+靚仔+後期的專一,亦冇Lina的可愛同真誠
即係現實並不是大團圓結局......

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-7-31 11:01 PM 發表 查看引用來源

記得呀
好掛住你 哈哈

引用:
原帖由 ~信信信~ 於 2018-8-1 01:57 AM 發表 查看引用來源

即係現實並不是大團圓結局......
呢個故事有一半係創作的,咁當然會HAPPY ENDING
現實中呢,相處比相愛重要

在巴士上

某年夏天的一日,阿風提議搭巴士遊車河,諗起佢之前提過想試下在巴士上玩下,我就應承左。

我著左件普通白色恤衫,紅色格仔短裙,好似校服look,因為預左出黎玩,索性扮下學生妹,我仲預備左件外套用黎遮掩。

果然,阿風見到我的打扮都好開心,我地就選左條較少人的巴士線,坐左去上層後排,當時上層仲有三個乘客,但阿風冇理,搭住我膊頭,隔住恤衫掃我linlin,好快我的linlin就突起左,佢幫我解開左兩粒鈕,直到我的白色bra露出黎,同時將我隻手放去佢褲襠,佢將個斜孭袋放在大脾上,我就拉開佢褲鏈,將佢條JJ拎出黎,由於巴士上仲有其他人,我唔敢含,只係輕輕chok,而佢隻手就放入恤衫揸我胸。

過咗一個站,有人落車,佢就開始摸我大脾,摸到去我底底,我好自然就分開對腳,方便佢摸,佢在我耳邊話:「不如除左佢!」

我點點頭,企起身,佢好快咁伸手入裙底除左,我再坐返低,真空涼浸浸的感覺,令我好快就濕左,阿風繼續用手玩我的小穴,呢個時候又到站,另外兩個乘客都落咗車,阿風輕輕按我個頭,我就好快咁彎腰含住,用力啜左幾下,Feel到佢比平時更硬,就抬頭望住佢。

「趁而家冇人,坐上黎丫」

我即刻起身坐上佢大脾,由於我已經好濕,佢的JJ好輕易就滑左入黎,佢幫我拉好條裙遮住,大家都冇郁,因為呢條巴士線比較多彎位同上落斜,唔駛郁會都出出入入……突然司機剎車,阿風的JJ全條入哂黎,我忍唔住叫左出聲。

原來係紅燈,點知隔離都停左另一架巴士,上層只有一個男人,又係坐喺後排窗邊,佢隨意咁望過黎,眼都定哂,我望望自己,見到全個BRA露左出黎,阿風隻手揸住我個波,阿風知道個男人望住,擺出個得戚表情,跟住拉開我個BRA,比個男人睇到我粉紅色的LINLIN…

突如其來的裸露令我不知所措,只好將頭伏在阿風膊頭,唔去望個男人,但內心就因為刺激帶來的快感,下面流左好多水水。

「原來可可鍾意比人睇!」

「邊係喎…」

阿風輕笑,跟住拉起我條裙,「露多D比人睇啦!佢自己CHOK緊」

我望過去,個男人真係拎左條野出黎CHOK,但好快就轉燈,佢搭的巴士開得快D,見唔到佢lu

而我同阿風決定轉個地方玩得盡情d,所以稍為整理下就落車,當然,我係冇著底底啦。

去到下層落車時,架車剛埋站,有人準備上車,原來係剛剛個男人!!!
佢見到我地落車,即刻走返落黎,跟住行埋黎。

「咁快扑完嘢?」

「梗係未啦」

阿風講完就拉左我去個公園,細聲問我: 「比佢睇住我地玩好唔好?」

「怕唔怕危險??」

「應該冇事,但你可能要比佢抽下水」

我都未考慮完,阿風就將我壓落棵樹,將我隻腳放去佢條腰,就插哂入黎….

我見到個男人企喺附近,拎左條野出黎繼續chok,好彩佢冇拎電話出黎拍片或者影相,阿風愈插愈入,令我引唔住叫得比平時更大聲。

個男人愈行愈埋,跟住問: 「一齊玩啦」

「我條女只係比我屌,最多比對波你玩下」

然後阿風示意我轉身,彎腰,對手按住棵樹,佢由後面繼續插我。

而個男人就好興奮咁走埋黎解開我衫鈕,拉低我bra,用力咁啜

「Pink lin呀…好味…」

我第一次比陌生人玩對波,而且仲喺公眾地方,實在好刺激,令我忍唔住用手幫個男人打… … 揸住佢又粗又硬的JJ,同時間比阿風捉住我條腰狂插…

「你幫佢含幾啖啦,我想睇呀!」阿風突然講呢句,個男人即刻成條隊入我口,仲要頂到喉嚨。

「嗯… …咳咳…」過左初時的不適,我開始慢慢啜佢龜頭,用脷尖打圈,再含哂成條,個男人就捉住我個頭,不停抽插我個口,大約兩分鐘左右,我FEEL到個男人好似想射,就好快咁將佢條野拎開,果然,一拎開佢就射,但我閃唔切,有好多都射哂落我塊面。

我拎轉面望下阿風,佢個表情有D愕然,唔知佢係介意我比其他人顏射,定係覺得個男人太差,咁快就射。

點都好,我都要令阿風盡情,所以又繼續淫叫:「大力D   X我丫….你好勁呀….呀……你X死我喇…」

「X死你呢個淫娃」

個男人見我地冇理佢,一隻手清理自己,另一隻手繼續揸我胸。

而阿風就揸實我另一邊…好快我就到左,夾到阿風好實,而佢就將精華射哂入我度….

我地稍為整理好之後,阿風就拉住我走出公園,好快就截左架的士返屋企,個男人有嗌住我地,但我地冇理。

返到屋企之後我問阿風頭先覺得點,佢話雖然好刺激,但都係唔想有其他男人掂我,我地都決定唔再玩呢D,始終3P都唔適合我地,哈哈~

<完>

咁個求婚係咪真㗎?係都幾夠特別,冇人夠膽老翻

D鬼佬仲激😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆