上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  101.2k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-1-11 09:42 AM 發表 查看引用來源

女神對Adrian笑… 可以諗下一步呢。
慢慢諗下先,連續三日出文,今日要抖抖

第十章

人與人之間的緣份就係咁奇怪,Adrian第一次見到吳小姐(交收coupon)之後,一直對佢念念不忘,但又唔知點搵佢。但自從在快餐店偶遇,佢再遇過吳小姐兩次、都係食飯時間,佢哋見到時,多數都係點頭微笑,冇對話。但Adrian已經好開心,當晚自我發洩時會更暢快。冇錯,Adrian已經可以忍耐幾個鐘,夜晚返到屋企先盡情,一來係練習多咗,開始了解自己的身體,另外就係現實原因,而家office 細咗,間房亦細好多,而且office hours佢會開住門,方便同事搵佢。新公司係唔可以偷懶的。

今日佢又好好彩,喺M記見到吳小姐,正當佢以為好似平時咁樣,打招呼後各自買嘢食,吳小姐竟然叫佢:「亞俊,可唔可以幫手食薯條?」

「薯條?」從來冇聽過呢個要求的Adrian以為自己聽錯。

「係呀,我想試新出嗰隻粉,但又食唔哂d薯條。」

平時木獨的Adrian突然靈機一觸,「咁不如我買呢一隻丫,咪可以試哂兩隻味囉。」

「好呀。」

各自買飛後,Adrian就叫吳小姐坐低先,佢繼續等餐。吳小姐坐咗喺張兩人檯,Adrian見到即時心跳加速,有d似少年初次約會同學的心情。

吳小姐將薯條同調味粉倒入紙袋,開始輕搖,Adrian亦拎起面前的薯條跟住做,但佢發現自己學唔到,因為吳小姐chok包薯條的同事,個胸亦盪漾著⋯⋯⋯
(待續)

簡單的一集,純粹係keep住更新

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-14 07:49 AM 發表 查看引用來源
第十章

人與人之間的緣份就係咁奇怪,Adrian第一次見到吳小姐(交收coupon)之後,一直對佢念念不忘,但又唔知點搵佢。但自從在快餐店偶遇,佢再遇過吳小姐兩次、都係食飯時間,佢哋見到時,多數都係點頭微笑,冇對話。但Adrian已經好開心,當晚自我發洩時會更暢快。冇錯,Adrian已經可以忍耐幾個鐘,夜晚返到屋企先盡情,一來係練習多咗,開始了解自己的身體,另外就係現實原因,而家office ...
已讀👻👻

引用:
原帖由 roby0821 於 2019-1-14 10:15 AM 發表 查看引用來源

已讀👻👻
你咁樣咪會比人發現我迫你睇文囉

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-14 11:36 AM 發表 查看引用來源

你咁樣咪會比人發現我迫你睇文囉
點解要用個迫字呢?
我最鍾意睇你D文!😊

第十一章

吳小姐見到Adrian望住佢胸,面都紅哂,意識到係自己chok 薯條時太大力。自己都有d尷尬,但見到Adrian個樣好得意,忍唔住輕輕踢腳,用腳輕碰Adrian,果然見到Adrian塊面火速紅哂,太可愛了,玩心大發的吳小姐拎起薯條,沾上茄汁,遞到Adrian咀邊,「試下好唔好食丫。」

當Adrian滿心歡喜張開口時,吳小姐收返薯條,放入自己口中,見到Adrian錯愕又羞惱的表情,吳小姐覺得對面呢個男人值得好好保護。

而Adrian望住吳小姐得戚的笑容,生平第一次想狠狠地吻一個人。

當晚返到屋企,Adrian發現有個「性愛技巧改進班」,佢決定報名,因為佢想令到吳小姐喺床上得到滿足,雖然明知機會渺茫,但都想先做好準備。問題始終要面對、解決的。

首要問題,就係參加邊一個課程:
視像教學片
真人示範
現場指導
交流團(本地)
遊學團
(待續)

下一集寫床戲,就係Adrian參加改進班的情形,大家想佢去邊個?

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-14 02:31 PM 發表 查看引用來源
第十一章

吳小姐見到Adrian望住佢胸,面都紅哂,意識到係自己chok 薯條時太大力。自己都有d尷尬,但見到Adrian個樣好得意,忍唔住輕輕踢腳,用腳輕碰Adrian,果然見到Adrian塊面火速紅哂,太可愛了,玩心大發的吳小姐拎起薯條,沾上茄汁,遞到Adrian咀邊,「試下好唔好食丫。」

當Adrian滿心歡喜張開口時,吳小姐收返薯條,放入自己口中,見到Adrian錯愕又羞惱的表 ...
交流團😗😗

現場指導咁趣致?!

引用:
原帖由 roby0821 於 2019-1-14 02:38 PM 發表 查看引用來源

交流團😗😗
見到你張相就想攬住你,你都係換過張啦
有冇女PM你呀

引用:
原帖由 KK666999 於 2019-1-14 02:40 PM 發表 查看引用來源
現場指導咁趣致?!
係呀~之前上網睇過有,但唔知真定假

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆