上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  100.9k

引用:
原帖由 rcwk77 於 2019-1-29 10:15 AM 發表 查看引用來源
一次過追哂,超正
期待更新
多謝~
新一集寫咗兩行字,努力中

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-29 12:09 發表 查看引用來源

多謝~
加油啊

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-1-29 12:57 PM 發表 查看引用來源

加油啊
係~~

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-29 12:09 PM 發表 查看引用來源

多謝~
加油呀!
Btw你把聲好甜

第12章

經過一番考慮,Adrian決定報名參加「遊學團」,地點係曼谷。三日兩夜的行程安排如下:
第一天:
到埗
1. 男導師與女助手會示範入門級性愛,完事後提供Q&A環節
2. 導師與助手會分別帶領男女團員「發掘」當地對象進行實習,團員亦可以預約時間,由導師現場作出指導。或自由活動

第二天:
1. 男導師與女助手會示範進階級性愛,完事後提供Q&A環節
2. 到當地性商店參觀。
3. 導師提供現場指導,建議各團員公開進行,互相學習
4. 夜市晚餐(自費)
第三天:
導師與各團員單獨面談,協助團員進一步解決性愛疑難
回港

由於呢個課程係6-8人團,Adrian覺得人數適中,唔會太多人,令導師「照顧」唔到,亦唔會少人到令佢尷尬。報名後,興奮的Adrian早早準備行李,熱切期待呢個「成人遊學團」。

出發前的幾日,佢一直想「偶遇」吳小姐,諗住乘機問佢有冇嘢買,到時又可以約佢出嚟交收,可惜遇唔到。於是佢鼓起勇氣,Whatsapp比吳小姐,可惜對方話係吳小姐的朋友,呢個係佢哋用來交收的電話號碼⋯⋯但對方話會通知吳小姐同佢聯絡。

當晚Adrian傻傻地望著電話,可惜一直等唔到。朦朧間睡著了,鬧鐘響時彈起身睇電話,依舊冇消息。

灰心喪氣的Adrian其實考慮緊仲係咪需要去泰國呢個遊學團⋯⋯⋯因爲學完都冇用⋯⋯⋯

但回心一想,下次佢未必再有勇氣報名參加,既然都行到呢一步,照去啦。

到達機場等集合時,佢終於收到WhatsApp 了:

「亞俊,我係Charlotte,吳小姐,你搵我?」

「係呀,我去Bangkok ,想問你有冇嘢買?」

「嗯⋯⋯如果方便幫我買包薯片丫,有隻幾好食,我send相比你。」

「好呀。」

(待續)

引用:
原帖由 rcwk77 於 2019-1-29 06:50 PM 發表 查看引用來源

加油呀!
Btw你把聲好甜
嗰兩段10秒錄音?你都聽得出去係甜?😆😆

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-30 07:56 AM 發表 查看引用來源

未聽已經甜,聽左係個心甜出黎呢

引用:
原帖由 夕夜PP 於 2019-1-30 08:08 AM 發表 查看引用來源

未聽已經甜,聽左係個心甜出黎呢
唔係叫你嗰陣先心甜咩?

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-30 08:34 AM 發表 查看引用來源

唔係叫你嗰陣先心甜咩?
聽到你把聲已經甜,不自覺會笑左出黎

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-30 07:56 AM 發表 查看引用來源

甜到入心啦,幾時可以再聽?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆