上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
437  100.8k

引用:
原帖由 夕夜PP 於 2019-2-8 10:22 PM 發表 查看引用來源

我只會參加可可私人團囉
知你報咗名喇

引用:
原帖由 Rolex166 於 2019-2-9 01:08 AM 發表 查看引用來源
好好睇。。。留名!
支持
多謝~^^

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-2-9 10:51 AM 發表 查看引用來源
呢個故事要睇一年
希望一年內可以完結啦

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-9 02:04 PM 發表 查看引用來源
快d上堂啦。。。。:)
唔好咁心急啦
你比Charles同小嵐沖乾淨涼先啦
陣間比你哋呢班團友睇到d老泥就唔好啦

第14章

完成自我介紹之後,Charles同小嵐先走入客房,通知各團友稍等幾分鐘,因為佢哋要先換衫,隨即關上房門,未夠3分鐘,房門再次打開,已換上白tee短褲的Charles帶領團友們進入客房。客房內有一張大床,小嵐著住oversize的短袖長TEE坐在床上,雙腳白滑中帶點肉,感覺很可愛。而房內而Set好腳架同相機對住床上的位置,腳架下放咗一個有蓋膠箱。

Charles:「我哋陣間會將整個過程拍攝,因為前段我會進行簡單講解,後段就會專注過程而唔會分心說明每個動作,如果大家有唔明白,可以留待Q&A的時候發問、討論,到時我哋再睇返錄影片段研究。所以要先請各位將身上所有攝影器材,包括電話、相機等放入箱內,我同小嵐會簡單為大家搜身確保冇任何攝影器材先開始。如果有邊位唔同意,可以即時離開。」

眾團友都認為呢個安排好合理,齊齊將電話等物品放入箱內,Charles同小嵐略為搜身後,隨即開始。

小嵐側坐在床上,Charles坐喺佢身邊攬住佢,先輕輕錫佢咀唇,再濕吻,同時將小嵐件衫拉起到肚,露出小嵐的白滑肉腿同粉紅色棉質底褲,充滿住青春氣息,加上小嵐含羞答答的表情,令人感覺到鄰家女孩與男友之間的甜蜜。

Charles的手向上移,揸住小嵐的胸搓揉,然後拉起件衫,露出淺啡色的乳頭,由於小嵐略肥,胸部自然好豐滿。 Charles揸住小嵐的一邊乳房,「大家留意下,通常女人開始有反應,乳頭就會咁樣凸起,有d男人咀兩下條女就會伸手去下面摷,其實一開始先揸下胸,等條女開始有感覺先進行下一步。當然啦,如果對方本身好渴,就唔駛花費呢d時間,可以直接嚟喇。」

「好喇,而家我哋玩個小遊戲,大家估下小嵐個胸有幾多寸同埋咩cup? 估中陣間可以做小助手。」

<待續>
大家一齊估下啦~~下集開估

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-9 08:00 PM 發表 查看引用來源
第14章

完成自我介紹之後,Charles同小嵐先走入客房,通知各團友稍等幾分鐘,因為佢哋要先換衫,隨即關上房門,未夠3分鐘,房門再次打開,已換上白tee短褲的Charles帶領團友們進入客房。客房內有一張大床,小嵐著住oversize的短袖長TEE坐在床上,雙腳白滑中帶點肉,感覺很可愛。而房內而Set好腳架同相機對住床上的位置,腳架下放咗一個有蓋膠箱。

Charles:「我哋陣間會將 ...
我估38Size😍😍中左有冇獎?

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-2-9 08:32 PM 發表 查看引用來源

我估38Size😍😍中左有冇獎?
冇~~

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-9 20:00 發表 查看引用來源
第14章

小嵐係肥肥哋~我估35c

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-9 08:00 PM 發表 查看引用來源
第14章

我估36D, 再大就 over

第15章
「我估38Size!」

「我估35c」

「D!」

「我估36D」

競猜的聲音此起彼落,Adrian考慮一陣後:「38C」

當大家都估完的時候,小嵐企起身,主動除咗件衫,全身只有粉紅色底褲,佢拎起放喺床頭的拉尺,Charles上面接過拉尺,幫佢量度,小嵐:「頭先Charles係叫大家估size同cup數,所以只係估其中一種的就當估錯喇~」

Charles度完之後報出胸上圍同胸下圍的尺寸,再簡單講解,「所以小嵐係38C,即係Adrian估中,陣間可以出嚟幫下手喇。我哋而家繼續。」

Charles將小嵐抱起上床,再次親吻同搓佢雙乳,然後隔住底褲開始捽佢的陰部,捽咗一陣就見大家過嚟睇,佢將小嵐的雙腳拉開,展示出已經濕透的底褲:「當佢的淫水已經透出嚟,我哋就可以將手指伸入去,記得唔好即刻除,而係由褲邊伸入去。」

當Charles將手指伸入去時,小嵐輕叫一聲,隨著Charles手指的抽插加快,小嵐的呻吟同喘息都加速,Charles就喺呢個時候將小嵐的底褲除咗,全裸的小嵐就展示喺眾人眼前,Charles再次將小嵐雙腿分開,眾團友同時抽一口氣,幾位男團友的褲襠都開始起帳篷了,Chrales叫Adrian將手指放入小嵐的小穴,撩d水出嚟。

Adrian本想拒絕,因為覺得好尷尬,但又覺得拒絕的話會比人以為佢細膽,所以就硬著頭皮將手放入去,佢感到非常濕潤,將佔滿小嵐淫水的手指展示比其他團友。

「通常男人摸到呢個程度,就會戴套插入去喇,但其實係未夠的,所以我哋要繼續捽下陰核,抽插小穴。」

幾分鐘之後,Charles再叫Adrian伸手入去,今次Adrian好爽快就伸手入去,不禁驚呼了一聲,佢感到源源不絕的水不斷湧出,小嵐聽到佢的反應,嬌羞地將面埋入枕頭,同時Charles將短褲除低,換嚟男團友的艷羨目光,女團友的渴望眼神,超過7寸的粗棒正雄糾糾地面對眾人。Adrian將手抽出,但今次團友們已經唔再留意佢的手指了,因為佢隻手抽出時,小嵐的小穴亦有水流出,大家都知道佢有幾濕了。

Charles將套戴上,先用龜頭喺小穴外輕磨,直到小嵐開始淫叫:「入我丫…好想要呀…」Charles將粗棒一下推入,隨即抽出。保持住幾下淺,一下深的穩定速度。而小嵐亦將雙腿纏上Charles的腰上,令佢每次都可以頂得更入。
<待續>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆