[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
6  100.8k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-4-20 08:19 AM 發表 查看引用來源

咪2020都未完
咁期待快d喇!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-4-27 09:36 PM 發表 查看引用來源
第七集 日本之旅 DAY 1

話說主人呢排都好忙,我地大半個月冇見面了,今次一齊去旅行,我都覺得自己好大膽...直到而家,我只係知道佢姓陳,其他就咩都唔知了,但我的個人資料就比哂佢去訂機票.............不 ...
呢次雙方都飽晒!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-15 10:06 AM 發表 查看引用來源

我主人有mon po㗎
呢d你自己幻想下算啦
好正, 硬晒, 求pm錄音!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-16 07:24 PM 發表 查看引用來源

已PM
可以pm我嘛!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-30 09:01 PM 發表 查看引用來源

姦咗你~
聽者有份, 哈哈!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-8 08:04 AM 發表 查看引用來源
第13章

因為聯絡上Charlotte , Adrian感覺極度高興,因為係Charlotte主動搵佢,意味著Charlotte 即使對佢的好感度唔高,但亦唔低,至少唔係反感, 仲會搭佢買手信。而且⋯⋯終於唔駛稱呼「吳小姐」了。

等咗一陣,導師Charles同佢的助手小嵐都出現了。Charles表示為咗令團友們的感覺更自在,機票係單人而唔係團體票,可以選擇自行上機,到達當哋機場再會合, ...
期待呀, 等睇好同正正post!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-12 06:36 AM 發表 查看引用來源
第17章
Adrian開始不甘於食飯睇戲的階段,佢仲想攬實Charlotte親吻,甚至進入佢的身體,合二為一的結合。但佢擔心再次戴綠帽,如果今次再遇到Charlotte出軌,佢應該承受唔住。但佢又真係好想再進一步,即使唔上床,攬攬錫錫都好。

但呢d問題又好難問人意見,至少唔可以問朋友,佢就上網睇下d情愛討論區,發現SL呢樣嘢。

SL, secret lover,秘密情人,只係交往的兩 ...
好期待!!

前往最後回覆