[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
8  101.2k

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-21 07:23 AM 發表 查看引用來源
第六章 心跳加速

站在Adrian 眼前的賣家,係一個身著住針織上衣,黑色窄西裙,黑絲配平底鞋,化咗個淡妝,年約廿幾歲的女子。頭像上甜笑中帶點傻氣的臉,正掛著一個禮貌而生疏的微笑,當Adrian想起剛剛由呢個紅唇叫出佢的名字,頓時心跳加速。

「咳,」Adrian 清清喉嚨,「係,你就係吳小姐?」

「係呀。」吳小姐隨即拎出幾張coupon,「呢款coupon係$500一張,呢度有4 ...
電一電勁左…! 之後會唔會變超現實發展?

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-21 10:32 PM 發表 查看引用來源

唔會呀,只係Adrian第一次試到真正的興奮
哈哈,完左寫個超現實板… 

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-23 09:34 PM 發表 查看引用來源

都好喎,吳小姐的手掂過之後就會變大
嘿嘿… 

吳小姐自細就知道自己有啲特別。只要佢接近雄性動物,牠就會發情。佢第一次發現自己特別,是初潮。家裡那隻二十多歳既狗,無端端因為她的擁抱而發情… 哈哈。晤影響你呢個古仔。就講咁多。

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-8 07:24 AM 發表 查看引用來源
第七章

興奮過後的Adrian稍作休息,就上網搜尋資料(之前佢認為自己的短小無得救,一直逃避相關資訊)。原來男性的興奮度係會影響Size的,以Adrian的理解,原來佢一直都未達到最興奮的狀態,所以咁細條,當然,佢的「新長度」只係接近平均值的中位數,但總比之前屬於平均值的最低點,實在好太多了。

同時佢開始認為:以前d女都唔掂,所以令佢未能「發揮」,而家藉著對吳小姐的幻想都咁勁,如果真係 ...
Andrin唔使失望… 好快就會見到。

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-9 07:45 AM 發表 查看引用來源
第八章

自從同Belinda分手後,Adrian發覺錢唔係最重要(因為照樣戴綠帽),佢認真地思考前路,佢賣咗間公司,因為佢只係享受由無到有,逐步上軌道的過程。既然而家有好買家,賣盤正好有資金去創造、經營新的業務。

新公司需要的人手唔多,所以佢只係租咗間細寫字樓,今日正式收樓,忙完一輪的Adrian雖然好攰,但親力親為去完成自己的目標,又令佢非常滿足。

因為唔想浪費時間,所以佢選擇 ...
Adrian快啲抄牌啦… 

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-9 09:12 PM 發表 查看引用來源
第九章
Adrian見到吳小姐加快進食速度,估到佢係想盡快離座,應該係佢討人厭吧,本來想繼續搭訕,但Adrian怕再見到嫌棄的目光,就像每次在床上發洩後,女伴都會露出不滿同嫌棄的眼神,佢寧願吳小姐繼續低頭唔理佢,都唔想被討厭。所以佢都開始低頭進食,唔再望向對面。

吳小姐食完個包同薯條,亦終於打完機,佢望向對面,見到亞俊安靜而專注咁食薯條,唔似一般人咁玩手機,覺得佢有d特別,再諗起佢咁大個人 ...
女神對Adrian笑… 可以諗下一步呢。

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-14 02:31 PM 發表 查看引用來源
第十一章

吳小姐見到Adrian望住佢胸,面都紅哂,意識到係自己chok 薯條時太大力。自己都有d尷尬,但見到Adrian個樣好得意,忍唔住輕輕踢腳,用腳輕碰Adrian,果然見到Adrian塊面火速紅哂,太可愛了,玩心大發的吳小姐拎起薯條,沾上茄汁,遞到Adrian咀邊,「試下好唔好食丫。」

當Adrian滿心歡喜張開口時,吳小姐收返薯條,放入自己口中,見到Adrian錯愕又羞惱的表 ...
俄羅斯…?

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-17 10:32 PM 發表 查看引用來源

咩俄羅斯?
唔明
你問:下一集寫床戲,就係Adrian參加改進班的情形,大家想佢去邊個?

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-18 06:15 AM 發表 查看引用來源

我意思係參加邊個course😅😅
哦… 咁遊學團丫。

前往最後回覆