[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
6  100.9k

我大頭仔又報名參加個團!

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-8 08:04 AM 發表 查看引用來源
第13章

因為聯絡上Charlotte , Adrian感覺極度高興,因為係Charlotte主動搵佢,意味著Charlotte 即使對佢的好感度唔高,但亦唔低,至少唔係反感, 仲會搭佢買手信。而且⋯⋯終於唔駛稱呼「吳小姐」了。

等咗一陣,導師Charles同佢的助手小嵐都出現了。Charles表示為咗令團友們的感覺更自在,機票係單人而唔係團體票,可以選擇自行上機,到達當哋機場再會合, ...
成團啦!出發,哈哈

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-8 11:23 AM 發表 查看引用來源

咦~~原來我串錯你個名
今晚返屋企改😅😅
吾緊要啦, Gordan係个開朗,陽光男!

快d上堂啦。。。。:)

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-9 08:00 PM 發表 查看引用來源
第14章

完成自我介紹之後,Charles同小嵐先走入客房,通知各團友稍等幾分鐘,因為佢哋要先換衫,隨即關上房門,未夠3分鐘,房門再次打開,已換上白tee短褲的Charles帶領團友們進入客房。客房內有一張大床,小嵐著住oversize的短袖長TEE坐在床上,雙腳白滑中帶點肉,感覺很可愛。而房內而Set好腳架同相機對住床上的位置,腳架下放咗一個有蓋膠箱。

Charles:「我哋陣間會將 ...
我估36D, 再大就 over

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-10 09:21 PM 發表 查看引用來源
第16章

抽插了大約10分鐘,Charles將硬棒抽出,小嵐隨即反身趴喺床上,將屁股趷起,Charles再次進入,雙手揸住小嵐雙乳,現場只剩小嵐的淫叫同抽插時的啪啪聲……
(留位,得閒寫)

當晚Adrian冇去尋歡,返房發洩一次之後就去咗超市,將Charlotte要的薯片買齊,其實Charlotte只係叫佢買一包,但佢將唔同包裝 / 份量都買咗一件, ...
Q&A之後 Gordan同 Olivia試咗Charles嘅理論,在我篇「成長記」#62,68有講,算係你嘅外傳啦!

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-12 11:33 PM 發表 查看引用來源
後記
呢篇係關於我的真實故事,很長的一篇後記,大家有興趣可以繼續睇,或者直接離開。

我真名唔係Queena,亦唔係可可,名入面冇「可」呢個字。用呢個名係十幾年前獨居時太無聊,又冇錢出街玩,工作亦係大部份時間得自己一個。所以開咗個分身的ICQ搵人吹下水。當時的改名靈感來自「可人兒」,我想做個討人喜歡的可愛少女,所以改個網名叫「可兒」,”Queena”係因為”Queenie”太普通,而我又 ...
咁我寫d野,你仲睇吾睇架。。。

前往最後回覆