泰國浴室急問

收藏  |  訂閱
24  7.3k

引用:
原帖由 3dgold 於 2018-3-24 07:28 PM 發表 查看引用來源
真心請教,曼谷浴室現時仲有冇浮床泡泡浴玩,以前跟團玩過,但係唔記得咗個名,上一兩年去曼谷沖涼,好多都冇曬,下月準備再去,真心請教各位巴打,現時曼谷仲有冇浮床玩,有乜好介紹,好想再玩!
玩泰國浴pattaya最出名
如果一定要在bangkok, The Lord.......Ocean Massage呢啲 (後者平少少) :smile_46:
都係位於Huai Khwang 惠恭王車站
玩完仲可以食埋光海鮮先走
(不過你要睇下呢兩間執咗未,暫未能提供最新消息)

引用:
原帖由 bobo380 於 2018-4-4 09:35 AM 發表 查看引用來源

玩泰國浴pattaya最出名
如果一定要在bangkok, The Lord.......Ocean Massage呢啲 (後者平少少) :smile_46:
都係位於Huai Khwang 惠恭王車站
玩完仲可以食埋光海鮮先走
(不過你要睇下呢兩間執 ...
芭提雅唔係agogo bar 最正咩?

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-4-5 11:35 AM 發表 查看引用來源

芭提雅唔係agogo bar 最正咩?
C兄都講得啱,Pattaya gogobar都出名,有名你叫「男人天堂」
只係泰國浴喺曼谷所餘無幾,相比起pattaya就失色好多......
不過,曼谷仲有好多小舖經營,裡面都有好多好野玩......嘻嘻!

去到泰國 ,
開個Apps(Hot Thailand).
大把參考資料您睇.

引用:
原帖由 bobo380 於 2018-4-5 12:40 PM 發表 查看引用來源

C兄都講得啱,Pattaya gogobar都出名,有名你叫「男人天堂」
只係泰國浴喺曼谷所餘無幾,相比起pattaya就失色好多......
不過,曼谷仲有好多小舖經營,裡面都有好多好野玩......嘻嘻!
Pattaya Honey2
扑嘢無得輸

其實在曼谷去小舖玩重有意思....

引用:
原帖由 穹蒼一飛雁 於 2018-4-8 01:47 PM 發表 查看引用來源
其實在曼谷去小舖玩重有意思....
啱啱系曼谷返香港
都係去addict 條後巷既無名氣小店(the great), 都食得滿意

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-4-11 05:00 PM 發表 查看引用來源

啱啱系曼谷返香港
都係去addict 條後巷既無名氣小店(the great), 都食得滿意
有無金魚缸揀女啊, Ching?

引用:
原帖由 erica0911 於 2018-4-7 02:10 AM 發表 查看引用來源
Pattaya Honey2
扑嘢無得輸
新年去過honey 2 

金魚缸好多女比你選 但豬扒佔一半以上

我果件Service也麻麻 經理又R貼士

引用:
原帖由 simonchanman 於 2018-4-23 04:52 PM 發表 查看引用來源

新年去過honey 2 

金魚缸好多女比你選 但豬扒佔一半以上

我果件Service也麻麻 經理又R貼士
快歺出野地,冇乜野要求
系得左边果批Ok 3200b

前往最後回覆