上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
233  123.9k

引用:
原帖由 anastasia9687 於 20/7/2018 21:59 發表 查看引用來源

無用
咁我可以點搵你?:smile_13:

引用:
原帖由 209474217 於 2018-7-20 10:00 PM 發表 查看引用來源

咁我可以點搵你?:smile_13:
唔駛啦 我幾enjoy 做cd rom

引用:
原帖由 anastasia9687 於 20/7/2018 22:07 發表 查看引用來源

唔駛啦 我幾enjoy 做cd rom
好啦咁~我下次上黎再搵入黎搵你:smile_30::smile_30:
咁你最近點?有冇識到男友啊:smile_13:

引用:
原帖由 209474217 於 2018-7-20 10:10 PM 發表 查看引用來源

好啦咁~我下次上黎再搵入黎搵你:smile_30::smile_30:
咁你最近點?有冇識到男友啊:smile_13:
有一個人嘅 但大家無confirm 咩關係
個個星期見 又一齊行街睇戲 

黎緊去個short trip

引用:
原帖由 anastasia9687 於 20/7/2018 22:14 發表 查看引用來源

嗯嗯!希望你會搵到個好:smile_40:

引用:
原帖由 209474217 於 2018-7-20 10:18 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯!希望你會搵到個好:smile_40:
多謝仲記得我

引用:
原帖由 anastasia9687 於 20/7/2018 22:58 發表 查看引用來源

多謝仲記得我
應該唔會忘記吧!如果你第有用wechat就send去我email比我啦[email protected]

雖然我記憶你有用過!可能我記錯~:smile_30:我走啦~
[taguid=3912329]SexDevil[/taguid] 師兄你放便就pm個id比我啦^^

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2018-7-20 09:41 PM 發表 查看引用來源

你竟然係大師兄個po 尋人
咩料 😂😂
又會咁都比你發現到既:smile_o11:

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2018-7-20 10:14 PM 發表 查看引用來源

去邊short trip咁開心? 我都short trip完返黎

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-4-4 01:53 AM 發表 查看引用來源
舊post已經鎖左,唯有開新post寫埋落去。有興趣睇返舊post, 歡迎click入下面呢條link:

http://www.188channel.com/viewth ... amp;extra=page%3D12

第二日返到公司同K傾計,問佢滿唔滿意自己深喉既表現,佢當然識趣地答唔滿意啦,咁我問佢應該要點做,本身我係諗住佢會答再努力啲練深喉,點知佢答我, ...
淫娃同淫妻淫婦都是同類嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆