上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
233  124.0k

引用:
原帖由 dry1210 於 2018-6-15 02:48 AM 發表 查看引用來源

我同我個個無用潤滑架, 佢成日插插下前面就直接後入(無套), 但我又夠濕比佢後入面唔太痛, 
但佢成日插插下就停, 我就含到佢出為止, 咁正常嗎?
因為小妹經驗唔多, 得佢一個, 所以唔太了解>_ ...
插完屎忽再含,似四仔 ass to mouth 玩法,唔怕條啫有屎嗎?拍戲嗰啲人哋事前灌得好乾淨㗎!

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-6-15 09:39 AM 發表 查看引用來源

插完屎忽再含,似四仔 ass to mouth 玩法,唔怕條啫有屎嗎?拍戲嗰啲人哋事前灌得好乾淨㗎!
又無屎喎! 
我有時都驚有屎, 但暫時咁多次都無 🤔
我都驚污糟, 但次次佢都要入下後面 >_<

引用:
原帖由 dry1210 於 2018-6-15 02:59 PM 發表 查看引用來源

又無屎喎! 
我有時都驚有屎, 但暫時咁多次都無 🤔
我都驚污糟, 但次次佢都要入下後面 >_
佢會唔會灌左腸清潔左先,咁會好啲

仲有冇更新?嘩,調教到愛上屌patpat,左幾耐時間?

我都dry咗好耐,好想搵個好似淫娃咁樣嘅人畀我屌

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-7-12 10:44 AM 發表 查看引用來源
仲有冇更新?嘩,調教到愛上屌patpat,左幾耐時間?
3-4個月左右,因為住得好近,又自己住,基本上可以日日調教

引用:
原帖由 pc6983 於 2018-7-12 11:26 AM 發表 查看引用來源
我都dry咗好耐,好想搵個好似淫娃咁樣嘅人畀我屌
我都想再搵到條咁賤既淫娃

幾時有update呀,期待左好耐了

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2018-7-15 01:47 AM 發表 查看引用來源
幾時有update呀,期待左好耐了
打緊架啦,等下丫師兄。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-7-15 07:03 AM 發表 查看引用來源
打緊架啦,等下丫師兄。
等老豆更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆