上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
233  123.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2018-7-31 10:42 AM 發表 查看引用來源

淫娃同淫妻淫婦都是同類嗎?
都係淫類吧

大家都谷左好耐,我還好,起碼叫有射過,係冇屌過閪,但淫K就成個幾星期冇比人插過。我命令佢,M完唔可以比男朋友屌先,所以佢weekend見男朋友都扮未M完,同佢口爆就算。返工當日我地都喺度互引對方,我仲喺收工前5點左右塞左粒聰明球入去,同佢講要等我今晚上去先可以拎出黎。唔好彩嗰晚我屋企煮左我飯要食埋先上得去玩。而隻淫K就不停影相send黎引我,拍住塊閪仲塞緊聰明球,後門又灌乾淨左插住細肛塞,同埋沖乾淨涼換左空姐制服等。咁我食完飯休息一陣就去淫K屋企進發。

上到去見到淫雞化左個好濃好姣既妝,香水味都好濃。我忍唔住同佢咀上黎,雙手就比較溫柔咁摸。伸落去下面輕輕拉下粒聰明球咁,之後慢慢鍚下耳仔,頸呢啲淫K好敏感既位。我推左佢上客廳既梳化,除左佢件空姐服頸上既頸巾綁住淫K雙手,再蒙眼。今次我同以往粗暴玩法唔同,今次我係鍚佢全身,刺激佢身體所有敏感點,但一直都唔插入去。太耐冇扑既淫K忍唔住開口求我屌佢,我都唔理繼續鍚同摸,我仲換左粒中型肛塞插左去,又用震蛋,假狗交替咁玩,次次去到差不多高潮就停。直到條淫雞幾次大叫唔得啦要高潮啦主人我就停止唔玩佢塊閪同豆豆位,轉而搞返佢粒lin同後門,最估唔到既係,震同掃佢粒lin佢都頂唔順差不多要高潮,咁我就知,佢身體已經去到敏感既極限,我想對佢點,佢都反抗唔到了。

我專登唔用套,超大力咁一野屌到最底,條淫雞發左顛咁係咁講淫語,叫我出力咁屌爛佢塊閪,先前比我玩得太敏感,好大大力咁屌左唔夠一分鐘佢就高潮,high到噴埋肛塞出黎,我象徵式咁吐口水落佢塊臉同摑左佢3巴當罰佢,話如果再噴就要噴一次摑5巴。當然最後佢比我摑到成塊臉紅晒。高潮完一次我都唔比佢停,放粒震旦喺豆豆跟住再屌,佢又顛咁叫,主人唔好呀,出面唔得架我會又黎架。如是這,佢比我插到唔知黎左幾多次,最後因爲冇套,所以我顏射佢再要條淫娃含返。條淫娃諗住我射完佢就可以休息下,實在錯晒。我射完都拎返碌假狗同震旦,肛塞等等不停輪流咁刺激佢。玩到條淫娃冇晒知覺咁,一直到我再硬返,繼續男上咁開始插。今次都係冇用套,我就閪同後門輪流交替咁插,又插左好耐唔知佢又高潮左幾多次,最後我又拎返出黎顏射。兩次顏射加我中途向佢吐口水,佢成塊臉花晒,個樣淫到爆,本身因爲有插過後門冇諗住要佢含,但可黎條淫娃太習慣咁含左落去,啜左2啖可能佢醒起所以好快冇含。

本身想沖涼時屙尿落佢臉度,不過唔急,鬆綁返條淫雞,叫佢食返臉水啲精就算。之後佢話急尿,我就要佢好似狗咁,提起隻腳屙。最後一齊沖涼,攬下佢鍚下佢,拎返個肛塞出黎再試下搵碌粗野插佢屎眼睇下成唔成功,結果非常順利,我就知道,呢隻淫雞又可以去玩到另一個層次既野了。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-7-31 09:40 PM 發表 查看引用來源
大家都谷左好耐,我還好,起碼叫有射過,係冇屌過閪,但淫K就成個幾星期冇比人插過。我命令佢,M完唔可以比男朋友屌先,所以佢weekend見男朋友都扮未M完,同佢口爆就算。返工當日我地都喺度互引對方,我仲喺收工前5點左右塞左粒聰明球入去,同佢講要等我今晚上去先可以拎出黎。唔好彩嗰晚我屋企煮左我飯要食埋先上得去玩。而隻淫K就不停影相send黎引我,拍住塊閪仲塞緊聰明球,後門又灌乾淨左插住細肛塞,同埋沖乾 ...
聽到硬晒,主呀,可唔可以賜啲咁既女比我

引用:
原帖由 nichui 於 2018-7-31 11:51 PM 發表 查看引用來源

聽到硬晒,主呀,可唔可以賜啲咁既女比我
其實唔少女仔都有奴性, 係睇下你識唔識到同開唔開發到

香港女仔感覺比較保守, 又或者真係地少人多好驚會比人發現

明明心入面好想玩得激啲, 變態啲, 但種有好多顧慮, 所以睇下你開唔開發到佢地啦

好激呀😮

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-8-1 11:46 AM 發表 查看引用來源

其實唔少女仔都有奴性, 係睇下你識唔識到同開唔開發到

香港女仔感覺比較保守, 又或者真係地少人多好驚會比人發現

明明心入面好想玩得激啲, 變態啲, 但種有好多顧慮, 所以睇下你開唔開發到佢地啦 ...
調教都唔係最難,係想搵sp難

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-8-1 11:50 AM 發表 查看引用來源
好激呀😮
我一向都口味比較重,不過文字睇上黎會再激啲

引用:
原帖由 nichui 於 2018-8-1 12:18 PM 發表 查看引用來源

調教都唔係最難,係想搵sp難
咁你又啱,好似我而家咁,都冇奴冇sp

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-8-1 04:36 PM 發表 查看引用來源

咁你又啱,好似我而家咁,都冇奴冇sp
我太太都會同我口爆,玩後面,但係就唔會好似你個啲咁激,我都想搵個sp調教到好似你個個咁,簡直係另一種享受

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-7-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

去邊short trip咁開心? 我都short trip完返黎
我去珠海咋 但都攰到死

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆